4:1
(2:0)
89. J. Fako
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Hofmana pomohl k výhře Bulovky


Branky


20. L. Hofman , 42. M. Hýbl , 48. L. Hofman , 72. L. Hofman - 89. J. Fako
1

V 19. kole přivítala Bulovka na svém hřišti Frýdlant C. Domácí stále pomýšlejí na první příčku a možný postup, proto by měl být pro ně plný počet bodů povinností. Bulovka si ale byla vědoma toho, že je "C-tým" Frýdlantu dokázal na podzim porazit 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Bulovky přinesl úspěch

Za Frýdlant nastoupil hráč "A-týmu" Tomáš Jelínek. Jeho zkušenosti byly na hře hostujícího celku znát. Hosté měli v prvních deseti minutách více ze hry. Ohrožovali bránu soupeře, ale Bulovka počáteční tlak ustála. I přes náročný terén se domácí tým snažil kombinovat a dostat se do herní pohody. Ve 20. minutě hry sklidila kombinace ovoce. Skóre otevřel Lukáš Hofman. Vstřelený gól pomohl domácímu týmu k nabrání sebevědomí. Bulovka začala být jěště aktivnější a nebezpečnější. Spoustu skvělých zákroků si připsal frýdlantský brankář Votava. Ve 35. minutě se dostal do tutové šance domácí Hýbl. Ten ale prázdnou bránu přestřelil. Domácí však nepolevovali v tlaku. Právě již zmíněný Milan Hýbl odčinil své zaváhání před prázdnou bránou, když zvýšil ve 42. minutě na 2:0.

Hofman završil hattrick!

Hned a začátku druhé půle měl Frýdlant šanci, když Jelínek poslal krásný balón čerstvému Mourkovi. Ten vystřelil na bránu k levé tyči. Domácí brankář ale předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil na rohový kop. Ve 48. minutě vyvezl Raiman míč, přihrál na Smolného a ten ještě posunul na Lukáše Hofmana, který zakončil. Bylo to 3:0. Lukáš Hofman završil hattrick v 72. minutě, kdy zvýšil na 4:0. Frýdlant se pokusil vstřelit alespoň jeden gól. To se mu povedlo v 89. minutě, kdy se trefil Jan Fako. Bulovka se tímto vítězstvím ještě více dotáhla na první Hejnice B, na které ztrácí už pouze dva body.



Sestavy


TJ Sokol Bulovka
T. Vojar [-] - O. Smolný [-] , O. Zajíček [-] , P. Židuliak [-] (46. J. Puchmertl [-] ) , L. Hofman [-] , T. Čuřík [-] (46. D. Joska [-] ) , T. Raiman [-] , V. Machek [-] (53. D. Ryšavý [-] ) , J. Votrubec [-] , M. Hýbl [-] (72. O. Hegr [-] ) , V. Smolný [-] (87. F. Polák [-] )

Slovan Frýdlant C
J. Votava [-] - V. Špaček [-] (68. J. Fako [-] ) , T. Jelínek [-] , L. Kobr [-] (57. J. Bartoš [-] ) , M. Hýbl [-] , M. Stýbal [-] , L. Kaplan [-] , K. Martinů [-] , M. Tauš [-] , J. Ježek [-] (46. V. Mourek [-] ) , F. Šlejtr [-]

ŽK: 90. O. Zajíček - 30. V. Špaček . ČK: 75. J. Votrubec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MICHOŇ Antonín - KONŠTIAK Jakub (N), BAK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů