6:1
(3:0)
79. J. Vacek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

16.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři Okresu padli ve Frýdlantu!


Branky


18. J. Kozák (p.) , 37. M. Kukla , 44. J. Buřita , 60. L. Peml , 75. M. Stýbal , 89. M. Ptáček - 79. J. Vacek
5

Rynoltice v týdnu oslavovaly první místo. Čekal je ale ještě o víkendu zápas ve Frýdlantu s místním "B-týmem". Výsledek pro hosty sice už nic neřešil, nedopadl ale podle jejich představ.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty!

Domácí nastoupili s posilami z "A-týmu". Těmi byli Adamec a Kukla. Zároveň byli doplněni o dorostence Tichého a Mauera. V prvních minutách se hrál pomalý fotbal s mnoha přihrávkami. Oba celky útočily do zavřených obran. V 18. minutě utekl domácí Stýbal, na hraně velkého vápna udělal kličku a byl sražen hostujícím brankářem k zemi. Byl nařízen pokutový kop! Ten proměnil Jaroslav Kozák. Hosté kopali také penaltu. Exekutor ale nedokázal trefit zařízení. Ve 37. minutě proletěl míč na zadní tyč rynoltické brány, kde doklepával Miroslav Kukla. Před odchodem do kabin se ještě trefil krásně z dvaceti metrů do levého rohu Jan Buřita. Frýdlant B tak v poločase vedl 3:0.

Domácí si došli pro vítězství

Na začátku druhé půle domácí vystřídali posily z "A-týmu". Druhých čtyřicetpět minut začali lépe hosté. Byli aktivnější a dokázali si vytvářet šance. Seběvědomí jim ale srazil domácí stoper Lukáš Peml, který v 60. minutě utekl z půlky hřiště a prostřelil brankáře. Hosté se pokusili signalizovat ofsajd, rozhodčí jim ale nevyhověl. V 75. minutě utekl po levé straně Michal Stýbal a domácí se mohli opět radovat. Hosté přecejen nevyšli ze zápasu gólově naprázdno. Po hrubce Pleskače snižoval Jan Vacek. Domácí vstřelili v samotném závěru ještě jednu branku. Střelcem byl Matěj Ptáček. Frýdlant B se tak raduje z vysokého vítězství 6:1.



Sestavy


Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - J. Adamec [-] (46. M. Ptáček [-] ) , L. Peml [-] , J. Pleskač [-] , J. Tichý [-] - M. Kukla [-] (65. K. Kaplet [-] ) , J. Buřita [-] , P. Mauer [-] , V. Mourek [-] (65. J. Fako [-] ) - J. Kozák [-] (46. N. Manych [-] ) , M. Stýbal [-] -

Rynoltice
M. Kubínek [-] - J. Dvořák [-] , K. Rudolf [-] , D. Moravec [-] , M. Švarc [-] , O. Karásek [-] , M. Tvrzník [-] , A. Ryšavý [-] , O. Tvrzník [-] (46. J. Vacek [-] ) , T. Dobrovolný [-] , V. Borsuk [-]

ŽK: 90. L. Peml - 85. K. Rudolf .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Stýbal Luboš - SEVERA Antonín, KUBÁT Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza