3:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Mníšku a Frýdlantu B skončil zaslouženou remízou!


Branky


14. F. Jerie , 40. L. Žabka , 75. F. Jerie - 9. M. Stýbal , 26. J. Adamec , 43. J. Buřita
10

Mníšek ve 26. kole přivítal na svém hřišti "Béčko" Frýdlantu. Domácí dokázali v prvním vzájemném zápase zvítězit na hřišti soupeře 3:0. Frýdlant B proto dorazil do Mníšku s větší motivací a chtěl tak jarní duel vyhrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách!

Jako první se dostal do šance Mníšek. Jerie střílel na branku Frýdlantu. Jeho pokus ale skončil v rukavicích brankáře Němce. V 9. minutě přišel ale brejk Frýdlantu, na jehož konci stál Michal Stýbal, který poslal svůj tým do vedení. Následoval pokus domácího Podhory, který dokázal obejít dva hráče Frýdlantu a následně vystřelit. Jeho pokus ale skončil nad brankovou konstrukcí. Ve 14. minutě vysunul Podhora Filipa Jerieho. Ten umístěnou střelou k levé tyči srovnal na 1:1. Byli to ale hosté, kteří šli ve 26. minutě opět do vedení. Domácí brankář Sobotík nedosáhl na střelu Jakuba Adamce zpoza vápna. Bylo to 2:1 pro Frýdlant! Ve 40. minutě našel Halama dlouhým balónem za obranu hostů Lukáše Žabku. Ten běžel sám na brankáře a úspěšně zakončil. Mníšek ale inkasoval ve 43. minutě gól do šatny. Z dálky se trefil Jan Buřita.

Mníšek srovnává!

Ve druhé půli opět jako první hrozili domácí. Barbořákův pokus ale skončil pouze v náruči brankáře Frýdlantu. Frýdlant poté zabrnkal domácím na nervy tečovanou střelou, která ale skončila vedle brány. V 76. minutě se Čeřovský dostal do vápna, kde přihrávkou našel Filipa Jerieho, který srovnal na 3:3! Oba celky se pokusily zvrátit tři body na svou stranu. I přes to ale skončilo utkání zaslouženou remízou 3:3.

 

 

Zdroj: Facebook FK Mníšek



Sestavy


Mníšek
Š. Sobotík [-] - L. Žabka [-] , F. Jerie [-] (75. A. Filipchuk [-] ) , R. Barbořák [-] , O. Rašín [-] , R. Podhora [-] , M. Proche [-] (29. J. Moravec [-] ) , J. Čeřovský [-] , P. Proche [-] , L. Halama [-] , L. Drašner [-]

Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - P. Bárta [-] , L. Peml [-] , J. Pleskač [-] , Š. Ponc [-] (85. K. Krawczyk [-] ) - V. Mourek [-] (70. K. Kaplet [-] ) , J. Buřita [-] , R. Šena [-] (65. P. Mauer [-] ) , J. Adamec [-] - M. Stýbal [-] , M. Ptáček [-] (85. J. Tichý [-] )

ŽK: 55. V. Mourek , 74. J. Buřita .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Albl Václav - CESAR Adam, ROTA Kryštof.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: remíza

Tipuji remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích