2:1
(2:1)
36. L. Uzel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran dokázal i v desíti udržet vedení!


Branky


10

Ve 26. kole přivítal Bílý Kostel B na svém hřišti Krásný Les. První vzájemný zápas skočil lépe pro Krásný Les, jelikož dokázal doma na podzim vyhrát 4:3. Tatran měl tedy o motivaci postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Janečka

Zápas ovlivnily hned z kraje dvě věci. Tou první byly dvě rychle vstřelené branky domácího celku. V 8. minutě se díky kombinaci dostal míč k Davidu Lochmanovi, který z voleje zakončil a nedal brankáři Vošvrdovi moc šancí. Hned o minutu později přišla nahrávka do předbrankového prostoru Krásného Lesa, která našla Tomáše Janáčka. Ten poté zakončil k levé tyči. Ve 12. minutě viděl ale domácí Libor Janeček červenou kartu. Důvodem byla hra rukou při útočné akci Krásného Lesa. Od té doby se dostali hosté více do zápasu. Výsledkem toho byla branka ve 36. minutě. Trefil se Libor Uzel! Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí Tatran.

Protiútoky domácích

Domácí, vzhledem k početní nevýhodě, pozměnili svůj styl hry. Nyní spíše bránili a hráli na nakopávané balóny. Z toho logicky pramenil vetší tlak Krásného Lesa, který měl ale problém dopravit míč do brány. Několikrát během první půle hrozili domácí. Párkrát utekl hostujícím obráncům Lochman. Dvakrát se o úprk pokusil i Fedák. Ani jeden z těchto brejků ale neskončil vstřelenou brankou. I přes početní nevýhodu udrželo "Béčko" Bílého Kostela vedení a slaví výhru 2:1!



Sestavy


TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
R. Martínek [-] - L. Janáček [-] - D. Lochman [-] , D. Jakubec [-] , M. Rajchman [-] , L. Janáček [-] (78. O. Mizera [-] ) , T. Janáček [-] , J. Hyška [-] , J. Ďuriš [-] , L. Janeček [-] , J. Černý [-] (46. P. Fedák [-] )

Krásný Les
J. Vošvrda [-] - J. Záruba [-] , L. Folda [-] - T. Strnádek [-] (46. T. Čaban [-] ) , M. Stříteský [-] , R. Folda [-] , M. Němec [-] (87. L. Závěta [-] ) , V. Rekšák [-] - F. Dominik [-] - D. Čekan [-] , L. Uzel [-]

ŽK: 17. L. Janáček , 84. J. Hyška . ČK: 12. L. Janeček .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: BOBEK David - BINAR Josef (N), VEBR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrají 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích