Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

25.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost ze strany JOKERS!


Branky


11. M. Kolka , 20. D. Mokrý , 28. M. Kolka , 41. M. Kolka , 52. D. Mokrý , 61. M. Kolka , 70. D. Mokrý , 72. J. Likavec
8

Ve 25. kole narazila Stráž nad Nisou na JOKERS. Ti si po porážce s Mníškem chtěli napravit chuť. Stráž naopak v posledním zápase porazila Doubí B a snaží se odlepit ode dna tabulky. V prvním vzájemném utkání si na podzim připsali JOKERS těsnou výhru 5:4, což nenapovídalo k jednoznačnému zápasu, který byl toto kolo k vidění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Kolky!

Od úvodního hvizdu to byli právě domácí JOKERS, kdo diktoval tempo hry. V posledním zápase je trápila koncovka. Tento nedostatek jakoby proti Stráži zmizel. Trefili se totiž hned v 11. minutě. Prvním střelcem byl Marcel Kolka. Na 2:0 zvýšil ve 20. minutě Daniel Mokrý. Útok JOKERS nepřestával a domácí se nemohli vymanit z tlaku. Kupily šance domácích a hosté měli co dělat, aby stíhali. Na 3:0 se trefil opět Marcel Kolka. Ten samý hráč završil hattrick ve 41. minutě a pomohl svému týmu ke čtyřbrankovému vedení v poločase.

Hattrick přidal i Mokrý!

Druhý poločas byl opět v režii domácích. Ti mohli nastřílet ještě více branek, ale spoustu svých příležitostí neproměnili. To jim ale nemuselo tolik vadit, jelikož se v 52. minutě trefil Daniel Mokrý. V 61. minutě dal již svůj čtvrtý gól Marcel Kolka. Z hattricku se radoval v 70. minutě také Daniel Mokrý. Na konečných 8:0 upravil o dvě minuty později Josef Likavec. JOKERS opět těžili ze skvělého výkonu Radka Abraháma, který si připsal pět asistencí a výrazně tak přispěl k výhře nad Stráží. Velkou pochvalu si od přihlížejících vysloužili také všichni tři rozhodčí.



Sestavy


JOKERS
M. Šimon [-] - T. Tobolka [-] - R. Abrahám [-] - M. Kolka [-] - D. Mokrý [-] , J. Vaněk [-] (53. J. Likavec [-] ) , D. Mraček [-] , M. Lopuszynski [-] , F. Kochan [-] (53. M. Fejfar [-] ) , J. Koníř [-] (71. T. Harda [-] ) , O. Rys [-]

Stráž n.N. B
S. Černý [-] - D. Landa [-] (33. L. Oberreiter [-] ) , P. Dostál [-] , J. Kapras [-] (23. Š. Myslivec [-] ) , M. Škvor [-] , T. Oberreiter [-] , P. Horáček [-] , J. Bartoš [-] , J. Havlíček [-] (57. D. Kyca [-] ) , P. Werner [-] , T. Benda [-]

ŽK: 60. T. Tobolka - 48. P. Werner , 73. P. Dostál .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Stýbal Luboš - PROCHE Matěj, BRETŠNAJDR Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: výhra domácích

JOKERS potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích