2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:00

25.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivnější Bílý Kostel B dokázal vyhrát nad Frýdlantem B!


Branky


23. M. Stýbal , 47. M. Stýbal - 6. T. Vik , 53. J. Gazquez , 80. T. Vik , 82. T. Vik
9

Bílý Kostel přijel do Frýdlantu na souboj "B-týmů" posílen o několik hráčů "Áčka". Bylo to na hře hostujícícho celku hned znát, jelikož se mohli o posily opírat a celkově byl jejich hře dodán větší klid. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Bílý Kostel, přesto lepší skóre pro Frýdlant

Hosté byli aktivnější. Byli více na balónu a přehrávali domácí Frýdlant. Z této aktivity vyústil první gól. Trefil se hostující Tadeáš Vik a poslal tak svůj tým do brzkého vedení. Ve 23. minutě se ale domácím povedlo srovnat! Přišel brejk, při které utekl Kozák po lajně a centrem našel Michala Stýbala, který se v zakončení nemýlil. Ve 47. minutě poslal Frýdlant do vedení opět Stýbal, kdy šel od půlky sám na bránu a podařilo se mu zakončit. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 z pohledu domácích.

Hattrick Vika!

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Opět byli hosté o něco aktivnější. Oba dva týmy ale spálily spoustu šancí. V 53. minutě se Bílému Kostelu povedlo přeci jen srovnat. Po několika odrazech se dostal míč před brankáře Němce, kde stál Joaquín Gazquez, který úspěšně zakončil. Po této brance následovaly šance na obou stranách. V tomto zápase ale vynikali brankáři, kteří si připsali několik skvělých zákroků. V 80. minutě zúročili hosté svoji aktivitu a vstřelili branku na 3:2. Střelcem byl opět Tadeáš Vik, který o dvě minuty později završil hattrick a mohl se svými spoluhráči slavit výhru 4:2 nad Frýdlantem B!



Sestavy


Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - P. Bárta [-] , L. Peml [-] , K. Kaplet [-] , P. Capulič [-] - V. Mourek [-] , J. Buřita [-] (71. N. Manych [-] ) , R. Šena [-] , J. Fako [-] (71. P. Mauer [-] ) - J. Kozák [-] (61. K. Krawczyk [-] ) , M. Stýbal [-] -

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
R. Martínek [-] - M. Strnad [-] (65. L. Janáček [-] ) , L. Janáček [-] - T. Vik [-] , J. Dušek [-] , J. Binar [-] , J. Gazquez [-] , P. Karásek [-] , V. Mizera [-] (46. D. Ďuriš [-] ) , D. Jakubec [-] , J. Ďuriš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: VLČEK Miroslav - GAJDÁCS Jan, ULRICH Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: výhra domácích

Vyhraje Frýdlant B.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích