3:1
(3:0)
89. P. Binka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Foldy přinesl Krásnému Lesu tři body!


Branky


4

Ve 23. kole vyzval Krásný Les hosty z Machnína. První vzájemné střetnutí vyznělo lépe pro Machnín, který doma vyhrál 4:2. O to měl Krásný Les větší motivaci, aby si připsal plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Foldy

Machnín přijel do Krásného Lesa v polepené sestavě, což je v poslední době nepříjemná tradice tohoto celku. V bráně domácích nastoupil Martin Stejskal, který normálně nastupuje v poli. Domácí byli od začátku důraznější a byli u všeho dříve. Okolo 15. minuty přežili nepříjemnou situaci, kdy Stříteský uklouzl po balónu a skončil nohama v protihráči. Rozhodčí ale nevytáhl ani jednu z karet a Stříteský v zápase pokračoval. Machnín dělal časté chyby v rozehrávce. Výsledkem toho byly tři branky Dominika Foldy. Svůj hattrick započal v 11. minutě. O dvanáct minut později přidal druhý gól do šibenice a ve 25. minutě svůj třígólový příděl završil. Do kabin šel Krásný Les s pohodlným vedením 3:0.

Kosmetická úprava skóre

V poločase proběhla v kabině Machnína domluva. To možná zlepšilo držení míče hostujícího celku. K výraznému tlaku to ale nepřispělo. Krásný Les to v obraně zamknul a hosté se nemohli dostat do žádné šance. Nulu jim ale sebral v samotném závěru Petr Binka, který dal po rohovém kopu gól hlavou. Tři body tedy zůstávájí v Krásném Lese. Ten vyhrál poměrem 3:1 nad Machnínem.

 

 

 

Zdroj: Matěj Stříteský, Facebook TJ JISKRA MACHNÍN - FOTBAL



Sestavy


Krásný Les
M. Stejskal [-] - F. Kravar [-] (72. M. Bušovský [-] ) , L. Uzel [-] , L. Folda [-] , T. Strnádek [-] (86. D. Maryško [-] ) - M. Stříteský [-] , R. Folda [-] , M. Weidisch [-] , V. Rekšák [-] - F. Dominik [-] , D. Čekan [-] (80. S. Vebr [-] ) -

Machnín
D. Stehlík [-] - S. Bárta [-] , Z. Zbořil [-] , M. Černý [-] (80. N. Romanopulos [-] ) , L. Černý [-] , M. Stuchlík [-] , P. Kocourek [-] (86. J. Ašver [-] ) , L. Resler [-] , P. Binka [-] , P. Poláček [-] , M. Gruncl [-]

ŽK: 38. T. Strnádek , 50. D. Čekan , 69. L. Uzel - 48. P. Poláček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUBÍČEK Vít - KADLEC Lukáš, VEBR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

4:2

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Zdeněk Zbořil
Tip experta: remíza

Tipuji remízu 2:2.

Tip: výhra hostů