Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

22.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný zápas mezi Višňovou B a JOKERS vyhráli hosté


4

V uplynulém kole vyzvala Višňová B doma tým JOKERS. Domácí nastoupili ve slepené a omlazené sestavě. Důvodem byla velký marodka po zápase se Stráží nad Nisou. V sestavě muselo tedy nastoupit několik dorostenců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolka otevřel skóre zápasu

Zápas se od začátku hrál ve výborném tempu. Oba týmy se prezentovaly vysokou fotbalovou kvalitou. Na mladém višňovském "Béčku" byly občas vidět chybějící zkušenosti. Nedokázali využít několika šancí, což je poté v závěru mrzelo. V první půli se prosadil pouze útočník JOKERS Marcel Kolka. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:1 z pohledu domácího celku.

Čtyři branky za osm minut

Druhá půle byla stále otevřená. JOKERS vedli pouze o jednu branku. Utkání srovnal v 68. minutě Radek Dobrovodský. V 71. minutě dokázali hosté dokonce otočit skóre na 2:1, když se trefil Milan Plesar. Z vedení se ale domácí neradovali příliš dlouho. Inkasovali totiž dvě slepené branky. V 74. minutě se trefil Daniel Mokrý a v 76. minutě Jakub Stříbrný. JOKERS pokračovali v mírnější převaze. Výsledkem toho byl gól na 2:4, který přišel v 83. minutě. Střelcem byl Tomáš Tobolka. Mladíci z Višňové se hnali v závěrečných minutách za vyrovnáním. Hosté si dokázali vytvořit velký tlak. Vstřelili už ale pouze jen jednu branku. V 88. minutě snížil na konečných 3:4 Radek Dobrovodský.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Višňová B
Jan Mokrý (trenér): Zápasu by slušela remíza, ale soupeř dal bohužel o gól více.

JOKERS
Vladislav Pospíšil: Vezeme velmi cenné a důležité tři body. Děkujeme i všem divákům, ať už fandili JOKERS nebo Višňové. Fandili tak, jak se má a byl to svátek fotbalu. Hladkému průběhu napomohli i všichni tři rozhodčí.



Sestavy


TJ Jiskra Višňová B
V. Zavůrka [-] - P. Švadlenka [-] , S. Šilhavík [-] , D. Rücker [-] (46. V. Kopecký [-] ) , M. Plesar [-] , M. Pikous [-] , D. Kutílek [-] , M. Hrouda [-] (46. O. Skalický [-] ) , R. Dobrovodský [-] , J. Lachman [-] , J. Ismanický [-] (70. F. Marek [-] )

JOKERS
M. Šimon [-] - J. Koníř [-] , T. Tobolka [-] , D. Mraček [-] , F. Kochan [-] - F. Le [-] (73. J. Vaněk [-] ) , J. Stříbrný [-] (82. J. Likavec [-] ) , M. Lopuszynski [-] , R. Abrahám [-] - D. Mokrý [-] (93. T. Harda [-] ) , M. Kolka [-] (73. O. Rys [-] ) -

ŽK: 88. D. Mraček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stýbal Luboš - SEVERA Antonín, EXNER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tohle bude určitě zajímavý zápas. Višňová je na jaře 100%, ale bude jim chybět kapitán, který dostal červenou kartu v minulém zápase. Záleží tedy kolik hráčů přijde z ‘‘Áčka‘‘, ale věřím, že i tak to bude vyrovnané. Výsledek: 2:2

Tip: výhra domácích