3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 14:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynoltice se po výhře nad Machnínem posouvají na první místo!


Branky


5

Rynoltice cítily před zápasem šanci dostat se na první místo tabulky. Brousily si zuby na výhru proti Machnínu. Podzimní vzájemný zápas vyhrál Machnín 4:2. Domácí měli tedy o motivaci postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Švarc otevřel skóre

První branku do sítě Machnína vstřelil v 8. minutě Martin Švarc. Domácí Rynoltice tak šly do celkem rychlého vedení. Tato branka předznamenala vývoj utkání. Rynoltice hrály kvalitnější fotbal a soupeře moc do ničeho nepustili. Jejich obrana skvěle držela tým. Do konce první půle již nepadla žádná branka a do šaten šel Machnin s jednogólovým mankem.

Zákroky Stehlíka Machínu nestačily

V 50. minutě zvyšil na 2:0 pro domácí Marek Tvrzník. Tlak Rynoltic pokračoval. Nikdo by se nedivil, kdyby v síti Machnína skončilo více míčů. Hosty ale držel skvěle chytající Daniel Stehlík. Ten dokázal chytil pokutový kop domácích a připsal si kupu důležitých zákroků. Třetí branku Rynoltic vstřelil v 70. minutě Dominik Moravec. Rynoltice tedy po výhře 3:0 berou tři body a posouvají se na první místo tabulky!

 

 

 

Zdroj: Facebook TJ JISKRA MACHNÍN



Sestavy


Rynoltice
M. Kubínek [-] - D. Moravec [-] , T. Vacek [-] , A. Ryšavý [-] (56. T. Dobrovolný [-] ) , M. Šálek [-] (46. O. Karásek [-] ) , M. Švarc [-] , M. Tvrzník [-] (75. D. Vávra [-] ) , V. Zelený [-] , M. Peřina [-] , O. Tvrzník [-] , V. Borsuk [-]

Machnín
D. Stehlík [-] - S. Bárta [-] , Z. Zbořil [-] (71. K. Pičman [-] ) , L. Resler [-] , M. Stuchlík [-] , L. Černý [-] , V. Křivský [-] , R. Novotný [-] (78. J. Skramuský [-] ) , P. Poláček [-] , M. Gruncl [-] , P. Binka [-]

ŽK: 23. A. Ryšavý - 59. M. Gruncl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PROCHE Matěj - KADLEC Lukáš, ŠELLEI Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Dominik Folda
Tip experta: výhra domácích

Rynoltice teď nedisponují nijak velkou střeleckou formou, nicméně jim to vzadu asi klape a po vstřelení úvodního gólu zamknou a dohrají zápas ve svůj prospěch. Machnín sice "urval" cenné vítězství proti Jokers, nicméně Rynoltice s kvalitou svého kádru, by neměli mít v tomto střetnutí problém. Dopadne to 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích