2:1
(0:1)
27. J. Lachman (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Višňová B otočila zápas v posledních minutách!


Branky


90. R. Dobrovodský , 93. D. Kutílek - 27. J. Lachman (vl.)
3

V tomto kole zavítal Mníšek na hřiště Višňové B. Oba týmy mají celkem povedený vstup do jarní části sezóny. Višňová B vyhrála oba dva zápasy, které dosud hrála. Mníšek remizoval s favority Novou Vsí a Machnínem. V minulém víkendu si připsal také výhru nad Dolní Řasnicí 3:2. Bylo tedy o co hrát, jelikož v osudí bylo natáhnutí šňůry jarní neporazitelnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastný vlastní gól Lachmana

Mníšek nepřijel do Višňové bránit a papírového favorita se nezalekl. Už v 7. minutě loboval Barbořák brankáře Višňové. Lob ze třiceti metrů ale v síti neskončil. Višňová se dostávala do brejků. Jejich pokusy ale zneškodňoval Sobotík. Na druhé straně taktéž skvěle chytající Libor Linke vytáhl proti soupeřům z Mníšku spoustu skvělých zákroků. Ve 27. minutě si do vlastní sítě po přímém kopu Petra Procheho srazil míč domácí Jaroslav Lachman. Mníšek šel do vedení. Ve 39. minutě přišel závar před brankou hostujícího celku. Hlavička ale neskončila v síti. První půle tedy přinesla pouze jednu branku do sítě Višňové B.

Hrůzný závěr pro Mníšek

V druhém poločase jsme tolik kombinace neviděli. Byla to půle plná soubojů a soupeři si nic nedarovali. V 81. minutě si po brejku Rašína připsal další skvělý zákrok Linke. Pak přišel pro Mníšek hrůzný závěr. Nejdříve v 90. minutě srovnal hlavou Radek Dobrovodský. O tři minuty později v nastavení vystřelil tři body višňovskému "B-týmu" David Kutílek. Týmem, který v tomto zápasu dokázal natáhnout svou šňůru jarní neporazitelnosti je Višňová B, když dokázala porazit Mníšek 2:1.



Sestavy


TJ Jiskra Višňová B
L. Linke [-] - J. Hloužek [-] , M. Štrbák [-] (3. V. Schmidt [-] ) , P. Soukup [-] , M. Knapp [-] , R. Dobrovodský [-] , L. Beran [-] , P. Bečička [-] (46. V. Roubal [-] ) , J. Lachman [-] , P. Labský [-] , J. Ismanický [-] (46. P. Švadlenka [-] )

Mníšek
Š. Sobotík [-] - J. Švanda [-] (56. P. Mikeš [-] ) , R. Barbořák [-] , F. Jerie [-] (46. J. Čeřovský [-] ) , O. Rašín [-] , L. Žabka [-] , M. Proche [-] (76. A. Filipchuk [-] ) , L. Drašner [-] , L. Halama [-] , P. Proche [-] , R. Podhora [-]

ŽK: 33. J. Ismanický , 83. P. Labský - 38. F. Jerie .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Balatka Štěpán - ALBL Václav, ŠTĚDRÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Marcel Kolka
Tip experta: výhra domácích

Podle mě bude Višňová skórovat a vytvářet si neproměněné šance z rychlých brejku. Vyhrají 5:0.

Tip: výhra hostů