4:1
(0:1)
17. T. Vik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubí B otočilo skóre v druhé půli


Branky


50. L. Soukup , 55. V. Brož , 76. R. Stříbrný , 90. K. Valášek (p.) - 17. T. Vik
3

V tomto kole zavítal Tatran Bílý Kostel B do Doubí, kde vyzval místní "B-tým". Především hosté potřebovali z tohoto zápasu plný počet bodů, aby se odrazili ze dna tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vik poslal Tatran do vedení!

Zápas začali lépe domácí. Byli u všeho dříve a z toho pramenily dvě úvodní šance. Hosté se dostávali k brance Doubí dlouhými nákopy. Po jednom z nich utekl výborně hrající útočník Tatranu, Tadeáš Vik, a prostřelil domácího gólmana Ladislava Šimka. "Béčko" Doubí mělo v první půli řadu šancí. Nastřelili i dvakrát břevno! I tak se do šaten šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Čtyři góly Doubí v druhé půli

Doubí se nedaří na jaře střílet branky. Pokud jste ale viděli druhý poločas, tak byste úplně této tézi neuvěřili. V 50. minutě ranou z dvaceti metrů srovnal Lukáš Soukup. Nedlouho po něm přidal branku po pěkné akci mladého Jíry nabíhající Vojtěch Brož. Doubí se tedy dostalo v 55. minutě do vedení. Po této brance začala být hra vyrovnaná a plná soubojů. V 76. minutě dodal klid domácím Radek Stříbrný, když přidal třetí branku do sítě Bílého Kostela. V nastavení zpečetil výhru domácích z penalty Karel Valášek. Doubí B si tedy ze zápasu proti Bílému Kostelu B odnáší tři body po výhře 4:1.



Sestavy


Doubí B
L. Šimek [-] - D. Vedral [-] , K. Valášek [-] , S. Kosiewicz [-] - R. Stříbrný [-] , M. Jíra [-] (76. A. Sůra [-] ) , V. Brož [-] , T. Gruncl [-] - L. Soukup [-] - K. Kabát [-] , O. Herkner [-]

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
R. Martínek [-] - L. Janáček [-] , V. Procházka [-] , T. Vik [-] , J. Hyška [-] (81. D. Ďuriš [-] ) , J. Gazquez [-] , J. Černohorský [-] , J. Dušek [-] (46. M. Strnad [-] ) , L. Janáček [-] , J. Černý [-] (46. J. Čáp [-] ) , M. Rajchman [-] (65. O. Mizera [-] )

ŽK: 16. O. Herkner , 84. T. Gruncl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stýbal Luboš - KUBÍČEK Vít, POLÁK Albert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Marcel Kolka
Tip experta: výhra domácích

Doubí podle mě bude více útočit a bude mít hru pod kontrolou. Dostane gól z chyby. 3:1 pro Doubí B.

Tip: výhra domácích