Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mníšek si připsal těsnou výhru nad Dolní Řasnicí!


Branky


3

V tomto kole hostil Mníšek na svém domácím hřišti Dolní Řasnici, které se úplně nepovedl vstup do fotbalového jara. Dolní Řasnice chtěla v tomto zápase svá zaváhání odčinit a odvézt si z Mníšku tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Hned v úvodu první půle se dostala do šance Dolní Řasnice, kdy zachyboval stoper Mníšku Lukáč. Střela ale letěla mimo tři tyče. Na druhé straně našel centr Houdka Jerieho. Jeho hlavička letěla ale nad břevno. Dolní Řasnice šla do brejku. Gól ale nepadl. Mníšek zachránil skvělým zákrokem gólman Sobotík. Rašín poté po své hlavičce orazítkoval tyč Dolní Řasnice. Hosté potrestali v 11. minutě zaváhání Mníšku ve středu pole. Roman David otevřel tak skóre zápasu a Dolní Řasnice vedla 1:0. Mníšek působil po inkasovaném gólu, jako kdyby byl opařen. Nedostával se do šancí a soupeř podnikal rychlé brejky. Žádný z nich ale neskončil brankou. Ve 42. minutě vyslal Žabka do vápna Radka Barbořáka, který srovnal před poločasovou pauzou na 1:1.

Mníšek dokráčel k vítězství!

Na začátku druhé půle se pokusili hosté o několik střel zpoza vápna. Ani jedna ale úspěch nepřinesla. Žabka poté poslal v 54. minutě balón do vápna, kde Petr Lukáč předskočil brankáře Dolní Řasnice a poslal Mníšek do vedení. V 73. minutě zvýšil střelou z dvaceti metrů střídající Petr Mikeš. Skóre bylo 3:1. Poté měl šanci ještě Rašín. Jeho střelu ale vyrazil brankář Martin Brezovák. Koncem zápasu, přesněji v 89. minutě, se ještě povedlo hostujícímu celku snížit. Trefil se Lukáš Hnilička. Tři body nakonec zůstaly v Mníšku, který si připsal vítězství 3:2.



Sestavy


Mníšek
Š. Sobotík [-] - R. Barbořák [-] (70. A. Filipchuk [-] ) , F. Jerie [-] (70. P. Mikeš [-] ) , O. Rašín [-] , L. Žabka [-] , T. Houdek [-] , J. Čeřovský [-] (46. J. Švanda [-] ) , P. Lukáč [-] , R. Podhora [-] (59. O. Konrád [-] ) , P. Proche [-] , L. Drašner [-]

Dolní Řasnice
M. Brezovák [-] - M. Kovačík [-] , B. Jelínek [-] , O. Bartoš [-] (87. P. Sochor [-] ) , J. Kadera [-] (70. R. Kolenkár [-] ) , L. Hnilička [-] , R. Riedl [-] , R. David [-] , J. Ressel [-] , J. Zimmermann [-] , T. Kovačík [-]

ŽK: 84. M. Kovačík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVRČEK Martin - KUBÍČEK Vít, POSPÍŠIL Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Zbyněk Ticháček
Tip experta: výhra domácích

Mníšek na jaře dvakrát remizoval proti těžkým soupeřům. Dolní Řasnice má prý nějaké problémy (soudím jen podle toho, co jsem četl/slyšel). Mníšek doma vyhraje 4:0.

Tip: výhra domácích