4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:00

26.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice neuspěly na půdě Řetové


Branky


25. J. Turek , 43. J. Hladil , 57. J. Hladil , 68. R. Voleský - 70. R. Faltus
5

V rámci 26. kola přivítala na svém pažitu za krásného slunečního počasí domácí Řetová hostující celek z Albrechtic u Lanškrouna. Na rozdíl od domácího celku potřebovali hosté ze zápasu získat body, které by jim pomohly v boji o záchranu.  Přesto byl začátek zápasu jednoznačně v režii domácího týmu. Řetové na svém hřišti prohru nedopustila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

První poločas ovládli domácí, kteří svoji herní převahu zužitkovali v 25. minutě, kdy síť hostujícího celku rozvlnil domácí Turek – 1:0. Domácí pokračovali ve své aktivní hře, čímž si vypracovali pokutový kop, který však domácí hráč nezakončil ideálním způsobem a hostující brankář Marek jeho pokus vyrazil mimo své tyče. Největší šancí hostujícího celku měl na své kopačce Mareš, který si poradil se dvěma obránci, ale svůj střelecký pokus z vápna zamířil mimo domácí branku. Ve 43. minutě navýšil náskok domácího celku Hladil, který zvýšil na 2:0. První poločas byl tak z hlediska herního projevu a šancí jednoznačně na straně domácího celku. 

Albrechtice na domácí nestačily

Druhý poločas začal zvýšenou aktivitou hostujícího celku z Albrechtic, avšak všem známý fotbalový termín „Scaplárova past", se nekonal a v 57. minutě zvýšil už na 3:0 domácí Hladil, který tak vstřelil svůj druhý gól. Hostující celek pokračoval ve zlepšeném výkonu, který přinesl několik vyložených příležitostí, ve kterých hostující střelci selhali a nechali vyniknout domácího brankáře Martince.  V 68. minutě se z pohledu hostujícího celku projevilo jedno ze sportovních pravidel „Nedáš, dostaneš" a z rohového kopu přesnou hlavičkou k tyči zvýšil již na 4:0 domácí Voleský. Následně se z tábora domácích fanoušků ozvalo skandování „Dejte jim bůra", což samozřejmě hráči hostujícího celku nechtěli dopustit a ihned v 70.minutě snížil z pohledu hostujícího celku na 1:4 svojí přesnou hlavičkou Faltus po centru Marka. Další změny skóre se početná návštěva fanoušků, která čítala 200 lidí, nedočkala a tak hlavní rozhodčí Jan Saňák ukončil zápas po uplynutí jeho základní hrací doby za stavu 4:1 pro domácí Řetovou.



Sestavy


TJ Sokol Řetová
J. Martinec [-] - T. Chadima [-] (81. L. Preisler [-] ) , J. Vaňous [-] (55. R. Voleský [-] ) , R. Müller [-] , J. Hladil [-] (78. J. Šafář [-] ) , F. Vašina [-] , D. Kolář [-] (57. D. Nikieienko [-] ) , J. Turek [-] (67. . Kaplan [-] ) , T. Plačko [-] , T. Bače [-] , L. Bače [-]

Albrechtice
F. Marek [-] - M. Prokop [-] , O. Marek [-] , A. Mareš [-] , J. Svoboda [-] , R. Faltus [-] , D. Kollert [-] , J. Nastoupil [-] , M. Marek [-] , J. Kollert [-] , D. Boščík [-]

ŽK: 86. R. Müller - 59. M. Marek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Saňák Jan - PINKAVA Lukáš, ONDRÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Domácí mají formu

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip.

6. 6. 2023 13:15
domaci win