Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:00

26.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání jak na houpačce


Branky


8. F. Zavřel , 18. F. Zavřel , 52. F. Zavřel , 86. L. Myšák - 47. J. Svoboda , 54. E. Fischer , 75. E. Fischer , 92. E. Fischer (p.)
5

Ve 26. kole zajížděli Kerhartice do Srubů. A byl to zápas se vším všudy. Dva hattricky, emoce na hřišti i v hledišti, z mrtvých vstání, rána do vazu a sladká tečka nakonec. Divoký zápas horkou jehlou poskládaná sestava Kerhartic nakonec zvládla dotáhnout k bodovému zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Hned ve 3. minutě po faulu na Svobodu našel hostující Flídr ze standardky Kuklovu hlavu, ale míč šel obloučkem nad branku. Sruby odpověděly také trestným kopem, ale Jiráský zakončení nezvládl. V 6. minutě se řítil sám na Třešňáka kanonýr Srubů Myšák, ale Kerhartický gólman ho vychytal hned dvakrát.  V 8. minutě Kerhartice nezvládli domácího Myšáka zastavit na půlce hřiště, akce pokračovala a Filip Zavřel otevřel skóre – 1:0. V 18. minutě pláchli hostující obraně hned dva hráči a Zavřel neměl problém s navýšením skóre – 2:0. Ve 38. minutě si míč ke střele dobře připravil Fischer, ale oblouček skončil těsně vedle tyče. Poslední zakončení v první půli obstaral levačkou Svoboda, ale střela se nepovedla. Na poločasovou přestávku tak odcházeli domácí zaslouženě s dvoubrankovým vedením.

Přestřelka vyzněla pro oba týmy nerozhodně

Do druhé půle jako by nastoupilo úplně jiné mužstvo v černobílé kombinaci dresů. A hned ve 47. minutě bylo na straně Kerhartic veseleji, když Teplý poslal ostrý centr zleva do vápna, kde na Svobodovo kladivo z hlavy neměl Putnar nárok – 2:1. V 57. minutě vyřešili domácí dobře brejk a Marciš adresoval přihrávku Zavřelovi, který završil hattrick a Sruby opět vedli o dva góly – 3:1. Jenže ne dlouho. V 54. minutě poslal hostující Flídr krásný centr do vápna, kde se míč od Teplého odrazil k Fischerovi, který nekompromisně levačkou nedal Putnarovi šanci – 3:2.  To nakoplo kerhartickou družinu a ve Srubech najednou hořel skvěle připravený trávník. Po krásné kombinaci hledal Svoboda centrem Poláčka, kterému míč z hlavy sebral gólman Putnar. Stejná situace o chvilku později a další Svobodův centr tentokrát Poláček v souboji s obráncem nedokázal usměrnit na branku. Vyrovnat se přeci jen podařilo. Po rychlé kombinaci Poláčka s Bohunkem dostal míč do vápna Fischer. Udělal kličku obránci a s ledovým klidem skóroval – 3:3. Až to vybudilo k větší aktivitě domácí. Dostali se ke střele, která skončila na tyči a dobíhající hráč nepochopitelně minul míč a Staněk ho uklidl do bezpečí. Jenže hosté z Kerhartic si v 86. minutě nepohlídali rychle rozehranou standardku a nejlepší střelec soutěže Myšák běžel sám na Třešňáka a překlopil skóre opět na domácí stranu – 4:3. Sruby byly v euforii, ale Kerhartičtí hráči zbraně nesložili. Po rohu se míč vrátil k Flídrovi, který ho z jedné vrátil do pokutového území, kde hlavičkoval Poláček z těžké pozice slabě. Už v nastaveném čase byl Fischer zastaven nedovoleně evidentně v pokutovém území a sudí Všetička v bouřlivé atmosféře pod kotlem domácích fanoušků nařídil pouze přímý volný kop z hranice šestnáctky. Fischer pálil jen do zdi, ale míč se odrazil do skrumáže před branku, kde Poláčkova gólová střela trefila ruku obránce v nepřirozené poloze a teď už rozhodčí neměl jinou volbu než nařídit pokutový kop. Míč si vzal Fischer, počkal si na pohyb gólmana a střelou k tyči do protipohybu udělal sladkou, důstojnou a zaslouženou tečku za vydařeným zápasem – 4:4.



Sestavy


TJ Sokol Sruby
P. Putnar [-] - M. Marciš [-] , D. Kulhavý [-] (68. J. Vostrčil [-] ) , F. Zavřel [-] (85. M. Kostka [-] ) , L. Myšák [-] , F. Šeda [-] (61. L. Johan [-] ) , L. Laštovka [-] (68. J. Matoušek [-] ) , M. Krýda [-] , T. Zavřel [-] , F. Šimek [-] , M. Jiráský [-]

Kerhartice
D. Třešňák [-] - E. Fischer [-] , T. Teplý [-] (57. J. Poláček [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Kukla [-] (54. J. Kaláb [-] ) , P. Flídr [-] , T. Bohunek [-] , P. Staněk [-] (88. M. Hanus [-] ) , T. Janota [-] , M. Brodský [-] , V. Pirkl [-]

ŽK: 40. F. Šeda , 65. M. Krýda , 77. M. Marciš - 41. M. Brodský , 70. J. Poláček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VŠETIČKA Vlastimil - HOCK Radek, NĚMEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kanonýr Myšák rozhodne

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tipnu remízu. Protože kdo jiný, než brankář Poláček by měl zastavit Myšáka?

6. 6. 2023 13:15
vyhra hoste