Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit na postup zajížděl na hřiště zachraňující se Dolní Čermné


3

Ve 25. minutě zajížděla rezerva České Třebové na hřiště Dolní Čermné, která okupuje sestupové příčky. Českotřebovští zápas vyýsledkově zvládli. Rozhodně to však neměli vůbec jednoduché.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní hra s jedním gólem

Do utkání vstoupili oba celky aktivně a nabízely divákům atraktivní fotbal. Do vedení šli ve 14. minutě hosté z Třebové, když se z hranice vápna trefil hostující Polášek. 0:1 Domácí ale zbraně nezkládali, vytvořili si několik slibných šancích, které ovšem netrefili zařízení a nebo skončili na hostujícím brankáři. Ve 40. minutě po odpískaném ofjsajdu vystřelil hostující hráč na nepřipraveného Šilara. Ten musel být převezen do nemocnice. Odnesli to dva prsty na pravé ruce. Poté se už poločas dohrával. A tak si rezerva z České Třebové odnesla do kabin jednogólový náskok. 

Větší štěstí na straně hostů

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, když po několik slibných šancích se konečně dočkali gólu. V 61. minutě se za domácí prosadil Pecháček Robin a bylo vyrovnáno. 1:1 Poté se hrálo nahoru, dolu. Hosté byli v koncovce o něco přesnější a tak se radovali v 74. minutě, když se prosadil hostující Bohunek. 1:2 A hned na to navázal v 77. minutě Rybka. 1:3 Zdálo se, že bylo rozhodnuto. Domácí se ale nevzdali a ještě vykřesali poslední naděje. V 83. minutě po krásné individuální akci zakončil domácí kapitán Kostelecký a bylo to rázem o gól. 2:3 Na víc, už se domácí nezmohli.  A tak po smpatickém výkonu prohrávají s Českou Třebovou o jednu branku. 



Sestavy


Dolní Čermná
R. Šilar [-] (44. L. Bednář [-] ) - L. Marek [-] , R. Pecháček [-] , M. Marek [-] (79. L. Machotka [-] ) , M. Kostelecký [-] , D. Krudenc [-] , A. Barnet [-] (75. J. Engl [-] ) , R. Krajči [-] , T. Pecháček [-] , P. Slodičák [-] , M. Mikula [-]

FK Česká Třebová B
J. Hotmar [-] - M. Polášek [-] , Š. Řehák [-] (59. D. Navrátil [-] ) , A. Rybka [-] , J. Pavlásek [-] , M. Kolář [-] (65. J. Kubát [-] ) , V. Kovář [-] , T. Holec [-] (53. D. Šmíd [-] ) , M. Popelka [-] (65. L. Hýbl [-] ) , D. Štos [-] , O. Bohunek [-]

ŽK: 71. M. Kostelecký , 90. R. Krajči .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pavlas Jiří - HOCK Radek, NĚMEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Krejčí

Expert: Olda Ezr jun.
Tip experta: výhra hostů

ČT B, aspirant na postup vyhraje o 3 góly a více.

Tip: výhra hostů