0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Řetová pokračuje


Branky


22. J. Turek , 28. D. Kolář , 38. T. Plačko , 45. T. Chadima , 60. F. Vašina (p.) , 81. D. Nikieienko
3

Ve 25. kole zajížděla rozjetá Řetová do trápících se Verměřovic. Obě tyto přirovnání se potvrdili již v první půli.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii hostů

Verměřovice nastoupili do utkání s velmi oslabenou sestavou. Což bylo znát hned od úvodních minut. Hosté byli jasně lepším týmem a ukazovali to po celý zápas. Na první gól se čekalo do 22. minuty, když se po rohovém kopu trefil hostující Turek. 0:1  O šest minut později hosté navýšili vedené Kolářem, který napřáhl z hranice velkého vápna a míč zapadnul do sítě. 0:2 Ve 38. minutě unikl domácí obraně Plačko a překonal domácího brankáře. 0:3 Ve 45. minutě ještě navýšil skóre hostující Chadima, a tak se šlo do kabin za stavu 0:4 z pohledu domácích.

Více vyrovnanější hra

Druhá půle přinesla poněkud pohlednější a vyrovnanější fotbal. Žádnou vyloženou šanci si ale domácí vypracovat nedokázali. A tak to byli opět hosté, kteří vstřelili branku. Když v 60. minutě rozhodčí Lichtenberk nařídil pokutový kop a hostující Vašina penaltu proměnil. 0:5 Hosté z Řetové byli při chuti a v 81. minutě uzavřel na konečných 0:6 střídající Nikieienko. Domácí se na nic nezmohli, a tak Řetová deklasovala vysokým rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Verměřovice
L. Pražák [-] - P. Vacek [-] , M. Chládek [-] , J. Toman [-] , R. Štěpánek [-] (50. L. Vacek [-] ) , M. Faltus [-] , M. Pražák [-] , J. Smejkal [-] , M. Krulikovský [-] (53. J. Sklenář [-] ) , M. Nastoupil [-] (75. T. Svoreň [-] ) , P. Šípek [-]

TJ Sokol Řetová
J. Martinec [-] - T. Chadima [-] , J. Vaňous [-] (74. L. Šimek [-] ) , T. Plačko [-] , J. Hladil [-] , F. Vašina [-] , D. Kolář [-] (61. D. Nikieienko [-] ) , J. Turek [-] , R. Provazník [-] , T. Bače [-] (66. . Kaplan [-] ) , L. Bače [-]

ŽK: 31. M. Krulikovský - 49. T. Chadima , 83. J. Turek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LICHTENBERK Radek - KOUKOL Martin, KAPLAN Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Krejčí

Expert: Olda Ezr jun.
Tip experta: výhra domácích

Verměřovice , překvapení kola.

Tip: výhra hostů