2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o zachování příslušnosti domácích


Branky


3

V rámci 25. kola přivítaly Albrechtice u Lanškrouna tým ze Srubů s obávaným střelcem Lubomírem Myšákem. Pro domácí tým se jednalo o důležitý zápas v boji o zachávování příslušnosti v této soutěži i pro následující ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým kontroloval hru častějším držením

Začátek zápasu odpovídal, že za žádnou cenu nechtějí opusit soutěž pro příští sezónu. Domácí tým kontroloval hru častějším držením balónu na svých kopačkách. Lehkou herní převahou si domácí tým vytvořil dvě vyložené šance, ze kterých však nejdříve Šembera orazítkoval pravou tyč hostujícího gólmana Putnara a následně Faltus z bezprosřední blízkosti přestřelil brankovou konstrukci. Hostující tým ohrozil svatyni domácího brankáře Marka převážně ze standartních situací, které však ke vstřelení gólů nevedly a tak první půlka zápasu skončila bezbrankovou remízou.

Gólově výraznější domácí střelci

Začátek druhého poločasu si zachoval podobný obraz hry jako v poločase prvním. Změna stavu přišla až v 68. minutě, kdy domácí Boščík napřáhl zpoza vápna a svojí výstavní střelou rozvlnil síť hostující branky. 1:0 Po 10-ti minutách přišla další gólová situace. Do vápna hostujícího celku ze Srubů přiletěl v 78. minutě centrovaný míč z levé strany, který si ve vápně našel Petr Pavlosek a hlavou zvýšil náskok domácího celku. 2:0 Rázem se změnil pohled hry a hosté začali udávat tempo hry se snahou minimálně o snížení nepříznivého stavu, což přineslo několik nebezpečných situací a centrů do vápna domácího brankáře Marka, které se však domácí obraně podařilo odvrátit. Hráči domácího celku se dostali do několika nebezpečných protiútoků, které se jim však nepodařilo úspěšně zakončit a tak hlavní rozhodčí Pavel Schejbal ukončil po uplynutí hracího času zápas za stavu 2:0 pro domácí celek z Albrechtic. Domácí celek si tak připsal důležité 3 body pro boj o záchranu.



Sestavy


Albrechtice
F. Marek [-] - M. Prokop [-] , F. Kužílek [-] (68. D. Doležal [-] ) , A. Mareš [-] , J. Svoboda [-] , R. Faltus [-] (90. M. Marek [-] ) , D. Kollert [-] , J. Nastoupil [-] , M. Šembera [-] (73. P. Pavlosek [-] ) , J. Kollert [-] , D. Boščík [-]

TJ Sokol Sruby
P. Putnar [-] - L. Myšák [-] , F. Šeda [-] (78. M. Kostka [-] ) , M. Marciš [-] (66. J. Jeřábek [-] ) , F. Zavřel [-] (82. J. Matoušek [-] ) , M. Krýda [-] , T. Zavřel [-] , F. Šimek [-] , D. Sklenář [-] , M. Jiráský [-] , Š. Houdek [-] (25. M. Sklenář [-] )

Počet diváků: 42. Rozhodčí: Schejbal Pavel - HNÁT Leoš, BEDNÁŘ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Krejčí

Expert: Olda Ezr jun.
Tip experta: výhra domácích

Albrechtice, těsná výhra domácích.

Tip: výhra hostů