0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

,,Od vápna po vápno,,


Branky


3

Od vápna po vápno. Tak vypadalo utkání 25. kola mezi Žichlínkem a FK Mistrovice. Hosté zajížděli do Žichlínku odčinit porážku z předchozího kola. To se jim povedlo pouze částečně. A ze Žichlínku si vezou bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez větší šance

Začátek zápasu moc šancí nepřinesl. Hrálo se převážně ve středu hřiště a gólmani obou mužstev moc práce neměli. Oba celky měli pár střel ze střední vzdálenosti, ale jinak nám první poločas, co se týče šancí, nic moc neukázal. A tak se šlo do kabin bez branek.

Pokračovaní v duchu prvního poločasu

Druhý poločas jak přes kopírák tomu prvnímu. Pro obě mužstva jakoby na velkém vápně obou stran stála velká zeď. A se střelami z větší vzdálenosti si oba brankáři poradili. Přeci jen ve druhém poločase byli více na míči domácí, ale rozhodujicího branku jim to ale nepřineslo. A tak se museli oba celky spokojit s bezbrankovou remízou a rozdělení bodů.  



Sestavy


Fotbal Žichlínek
R. Hrabáček [-] - - P. Stasiowski [-] (84. T. Trnečka [-] ) , O. Doleček [-] (76. A. Jobák [-] ) , A. Antes [-] (89. M. Pánik [-] ) , L. Jániš [-] , P. Hromek [-] , L. Pecháček [-] , L. Javorek [-] , J. Paukert [-] , J. Krejčiřík [-] , T. Zemach [-]

Mistrovice
P. Václavek [-] - F. Krejčí [-] , L. Nastoupil [-] , P. Šimko [-] , V. Baláš [-] - D. Stejskal [-] , M. Peřina [-] , M. Růžička [-] , J. Fajt [-] (65. M. Matějka [-] ) - D. Novotný [-] (46. T. Dvořáček [-] ) , M. Rada [-]

ŽK: 20. D. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MITLENER Jakub - ŠINDELÁŘ Daniel, ONDRÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Krejčí

Expert: Olda Ezr jun.
Tip experta: remíza

Žichlínek , vyrovnaný mač, klidně i 4:4.

Tip: výhra domácích