Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalo by se říct ,,první s prvním,,


Branky


3

Mistrovice zajížděli na půdu České Třebové, kde se utkali s místí rezervou. Jak se, ale ukázalo. Zápas jim vůbec nevyšel. A posílená rezerva vyhrála na domácím hřišti drtivým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V režii domácích

Rezerva České Třebové přivítala na svém hřišti svého rivala z tabulky Mistrovice. Oba týmy dělilo pouze lepší vzájemné utkání z podzimní časti sezóny. Na hřišti to, ale byli domácí, kteří diktovali hru po celých devadesát minut. Od samého začátku drželi domácí míč na svých kopačkách. Posílená rezerva o několik hráčů z krájského ,,áčka,, dělala s Mistrovicemi co chtěla.  Už v 11.minutě poslal domácí do vedení Hýbl, když ,,lobem,, překonal Hostujícího Václavka. 1:0  O pár minut později dostali domácí možnost kopat pokutový kop, Václavek jeho pokus senzačně vyrazil a dorážku už domácí hráč neusměrnil mezi tyče. Ve 34. a 36.minutě se skóre na tabuli měnilo hned dvakrát, kdy se prosadili domácí Klumpar a Rybka. 3:0 Ve 39.minutě přišel kuriózní gól hostů, když domácí brankář Vojtěch Hýbl nezaregistroval ponechanou výhodu rozhodčím Dvořákem a hodil míč na zem. Poblíž stojící Stejskal J., ale míč kopl do sítě a hosté tak snížili na 3:1. To bylo, ale pro hosty z Mistrovic vše. Do poločasu stihl ještě ve 44.minutě rozvlnit síť domácí Hýbl. A tak se šlo do kabin za stavu 4:1 pro domácí rezervu.

Drtivá porážka

Druhý poločas nezačal pro hostující celek z Mistrovic vůbec dobře. Než se rozkoukali, běžela 48.minuta a Patrik Müller navyšoval skóre na 5:1 pro domácí.  Mistrovice celý zápas bránili, ale rezerva České Třebové byla nad jejich síly. Když v 54. a 68.minutě uzavřel Třebovský Klumpar hattrick a v 86.minutě přidal osmý zásah Müller, bylo jasné výsledek bude hrozivý. Domácí rezerva zvítězila 8:1 a upevnila si první místo právě před soupeřem z Mistrovic.



Sestavy


FK Česká Třebová B
V. Hýbl [-] - A. Rybka [-] (79. J. Jelínek [-] ) , M. Polášek [-] (66. M. Kolář [-] ) , L. Hýbl [-] (79. V. Kovář [-] ) , D. Horák [-] (79. L. Hýbl [-] ) , K. Klumpar [-] , P. Müller [-] , J. Deml [-] , J. Vašata [-] , D. Štos [-] , Š. Fric [-] (70. T. Holec [-] )

Mistrovice
P. Václavek [-] (46. A. Liška [-] ) - M. Peřina [-] , L. Nastoupil [-] , P. Šimko [-] , V. Baláš [-] - D. Stejskal [-] , J. Stejskal [-] (64. M. Matějka [-] ) , F. Krejčí [-] , D. Novotný [-] - J. Bartoň [-] (70. M. Grus [-] ) , M. Rada [-]

ŽK: 65. V. Baláš .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: DVOŘÁK Zdeněk - DIBLÍK Martin, NOVÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů