2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj do posledních minut zápasu


Branky


57. L. Myšák , 63. F. Šeda - 41. M. Brabec , 75. P. Felgr , 86. M. Brabec
3

Dolní Dobrouč, která uzavírala TOP čtyřku tabulky Okresního přeboru (UO). Přijela jako mírný favorit na půdu Srubů. Zápas nabídl hodně osobních sobojů. Ale nakonec se radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víceméně hra na jednu stranu

Dolní Dobrouč, která uzavírala TOP čtyřku zajížděla na horkou půdu do Srubů. Utkání nabídlo hodně bojovnosti na obou stranách a plno osobních soubojů. Především to, ale byli hosté, kteří drželi míč na svých kopačkách a víc času trávili na polovině domácích. Jejich aktivita se vyplatila až ve 41.minutě, kdy se prosadil nejzkušenější hostujících hráčů a to Matouš Brabec. Když překonal Putnara hájící domácí branku. 0:1 Do poločasu se nic neudálo, a tak šli hosté z Dobrouče do kabin s jednogólovým náskokem.

Dva obraty ve druhém poločase a šťastnější hosté

V druhém poločase jako kdyby hosté zůstali v kabině o něco déle. Byli to totiž domácí, kteří převzali otěže zápasu. V 57.minutě se dostal míč k nejzkušenějšímu hráči na hřišti Myšákovi a domácí srovnali krok. 1:1 Pro velkou radost domácích hned o pár minut později. A to v 63.minutě otočil výsledek a přehoupl vedení na stranu domácích Šeda. 2:1 Ty se však neradovali dlouho. V 75.minutě se vydal dopředu hostující stoper Felgr a vyrovnal na 2:2. Když, už si každý myslel, že se v zápase, už nic nestane, tak myslel špatně. Šťastnějši byli nakonec hosté. Čtyři minuty před koncem rozvlnil síť domácích svým druhým gólem Brabec a jelikož domácí, už nestihli zareagovat. Zařídil tak svému týmu tři body. 2:3



Sestavy


TJ Sokol Sruby
P. Putnar [-] - L. Myšák [-] , F. Šeda [-] , M. Sklenář [-] , F. Zavřel [-] (84. M. Kostka [-] ) , T. Zavřel [-] , F. Šimek [-] , D. Sklenář [-] , M. Jiráský [-] (46. J. Matoušek [-] ) , Š. Houdek [-] , D. Kulhavý [-]

Dolní Dobrouč
I. Matějíček [-] - K. Falta [-] , P. Pecháček [-] , F. Vacek [-] (26. R. Schmidt [-] ) , K. Vašátko [-] , L. Zastoupil [-] , P. Falta [-] , J. Hartig [-] , M. Brabec [-] , P. Felgr [-] , M. Falta [-] (46. Š. Prokopec [-] )

ŽK: 34. L. Myšák - 34. J. Hartig , 56. K. Vašátko , 86. P. Pecháček , 86. M. Brabec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů