0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po třetí v jedné sezóně


Branky


3

Celky Rybníka a Kerhartic se v této sezóně střetly už potřetí. Nejprve změřily síly v 1. kole okresního poháru, tehdy skončil zápas 2:2 a pokutové kopy zvládli lépe hráči z Kerhartic. Ti poté v domácím zápase hraném v rámci okresního přeboru svého soupeře deklasovali 5:1. Jenže teď to byl jiný zápas. Rybník bojuje o holou záchranu a získal na jaře jediný bod, Kerhartice na tom nebyly o moc lépe, když získaly pouhou jednu výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více ze hry měli domácí

Při pohledu na hrací plochu bylo jasné, že diváky žádný extra fotbal nečeká. Místy blátivé, ale místy také extrémně suché hřiště nedávalo příliš možností pro kombinační hru. I proto měl v prvním poločase více ze hry Rybník, nicméně z několika závarů po standardních situacích nedokázali jeho hráči trefit branku, a když už domácí útočník Petran téměř unikl hostující obraně, vychytal ho hostující brankář Poláček. Ani hosté své brejkové náznaky nedokázali dotáhnout do úspěšného konce a tak byl poločas bez branek.

Hra se otočila

Ve druhé půli se hra otočila a tempo začali udávat fotbalisté Kerhartic. Paradoxně ale největší šanci měl Rybník, když v 61. minutě nabídl zbytečným zákrokem domácím penaltu kerhartický gólman Poláček. Ten ale vzápětí své zaváhání napravil a bravurně vyrazil střelu Viščáka. V 72. minutě se ze hřiště poroučel po druhé žluté kartě za faul domácí kapitán Klazar a Kerharticím se nabídla možnost přesilovky. Hosté toho však nedokázali využít, a jelikož se sudí Mitlener i přes penaltu, červenou kartu a zranění rozhodl nenastavit ani minutu, skončil bojovný zápas spravedlivou bezbrankovou remízou.

 



Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - M. Kareš [-] , M. Kareš [-] (30. V. Bura [-] ) , P. Horák [-] , M. Viščák [-] , I. Jeřábek [-] , O. Václavský [-] , P. Dvořák [-] , J. Petran [-] , A. Novotný [-] , L. Klazar [-]

Kerhartice
J. Poláček [-] - V. Pirkl [-] (87. P. Staněk [-] ) , M. Brodský [-] , J. Kalousek [-] (81. K. Matoušek [-] ) , R. Kopeček [-] , M. Kukla [-] (71. M. Hanus [-] ) , T. Teplý [-] (46. J. Svoboda [-] ) , P. Flídr [-] , T. Janota [-] , D. Karpíšek [-] , D. Martinec [-] (81. O. Pávek [-] )

ŽK: 47. M. Kareš , 64. O. Václavský , 65. L. Klazar , 69. M. Viščák , 76. J. Petran - 61. J. Poláček , 75. M. Hanus . ČK: 72. L. Klazar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MITLENER Jakub - KOLÁŘ Daniel, KOUKOL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů