3:0
(3:0) kont.
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(3:0) kont.

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Šlágr kola se vůbec nezahájil


Branky


0

Utkání kola se mělo odehrát v Drahlíně. Dominik Mašek tipoval vyrovnané utkání s vítězstvím domácích. Realita však byla jiná a o výsledku utkání bylo rozhodnuto ještě před úvodním hvizdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání druhého kola na půdě Drahlína bylo naplánováno na 17:00, ale před startem utkání se v ochozech neobjevil ani jediný fanoušek. Proč to všechno? Hostující tým již před začátkem utkání podal zprávu, ve které informoval, že se k utkání nedostaví. Vedoucí týmu Pavel Žáček uvedl, že vzhledem k malému počtu hráčů se k utkání nedostaví.  O této skutečnosti byl informován i sekretář Okresní fotbalového svazu.  V příštím kole čeká domácí tým cesta do Rožmitálu pod Třemšínem, kde vyzvou domácí rezervní tým. Tochovice naopak doma přivítají Hvožďany a jistě budou chtít napravit ztrátu tří bodu, která se odehrála u zeleného stolu místo na trávníku drahlínského celku.



Ohlasy k zápasu


Sokol Drahlín
Radek Lebeda (Drahlín - Kapitán): Ve druhém mistrovském utkání jsme měli na domácí půdě přivítat rezervu Tochovic, které však z důvodu dovolených, zranění a současně hranému zápasu svého prvního mužstva nedorazilo. O tom, že se utkání hrát nebude, jsme byli včas informování. Mrzí mě, že se utkání neodehrálo, ale o to více se těšíme na příští zápas.

SK Tochovice B
Pavel Žáček (Tochovice - Vedoucí týmu): K dnešnímu utkání jsme se nemohli bohužel dostavit, vzhledem k zápasu našeho áčka. Došlo ke zranění tří hráčů a bylo potřeba doplnit z rezervy. Někteří další hráči bohužel měli naplánovanou dovolenou. Mrzí mě však, že se objevili i tací, kteří prostě hrát nechtěli, a nepřišla včasná omluva, abychom mohli zápas přeložit. Bohužel ostatním do hlavy nevidím. Musíme se připravit na příští kolo a ztrátu napravit.

Sestavy


Sokol Drahlín
J. Cifrain [-] - R. Lebeda [-] , D. Bartůněk [-] , O. Plecitý [-] - M. Kasl [-] , F. Štefány [-] , M. Pachole [-] , V. Přibík [-] , A. Vavroch [-] - F. Ježek [-] , K. Štefány [-]

SK Tochovice B
A. Weisser [-] - R. Richtarčík [-] , T. Brychta [-] , P. Žáček [-] - M. Svěchota [-] , P. Vondrášek [-] , T. Durec [-]

Místo: TJ Sokol Drahlín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.