1:1
(0:1)
28. M. Pilař (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělení bodů před početnou diváckou kulisou


Branky


86. O. Viktorín - 28. M. Pilař (vl.)
5

Bojovný souboj o vrchní část tabulky skončil dělením bodů, byl to zápas především pevných obran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po nešťastném vlastním gólu domácích

Domácí měli po celý první poločas optickou převahu, ale hosté výborně bránili a vyráželi do rychlých brejků. Po jednom z nich v 28 minutě se v nepřehledné situaci před domácí brankou špatně orientoval obránce domácích Matěj Pilař a vstřelil si vlastní branku na 0:1. Domácí zvýšili aktivitu a chtěli vyrovnat, ale ve dvou situacích které volali po odpískání penalty zůstala píšťalka hlavního rozhodčího němá.

Jehnědí se nakonec dočkalo vytouženého gólu, ale pozdě

Tlak domácích pokračoval i po přestávce, změnilo se i počasí, začalo pršet a terén se zhoršoval. Domácím se v 73 minutě podařilo vyrovnat, ale na popud pomezního rozhodčího byl gól odvolán kvůli faulu na brankáře hostů. Hosté se ještě více zatáhli do obrany a jen sporadicky vyráželi do brejků, z nichž si vytvořili dvě vyložené šance. Domácí hráči v závěru prostřídali a vrhli zbylé síly do útoku. Několikrát měli hosté štěstí, až v 86 minutě se domácím povedlo vyrovnat, když střídající hráč Ondřej Viktorín dorazil po závaru  míč do branky hostů a vyrovnal na 1:1. V úplném závěru měli ještě šanci hosté, ale brankář domácích Milan Rosypal výborně zakročil.



Ohlasy k zápasu


Jehnědí
Jaroslav Rozlívka: Jelikož šlo o první jarní zápas, hrál se docela pohledný fotbal i díky tomu, že se podařilo kvalitně připravit hřiště a necelých 200 diváků bylo s úrovní hry spokojeno. Co se týká rozhodčích, nebýt některých chyb, jako dvě neodpískané penalty pro domácí, tak jejich výkon byl docela dobrý. Nakonec asi byla obě mužstva s remízou spokojena.

TJ Sokol Svratouch
Martin Pavlík, kapitán: Z utkání bereme bohužel jen bod, přestože jsme vedli. Takticky se nám podařilo eliminovat silné stránky soupeře, bohužel jsme nedokázali proměnit tři obrovské šance a strhnout vítězství na naši stranu



Sestavy


Jehnědí
M. Rosypal [-] - J. Lučan [-] , J. Vodvárka [-] , M. Pilař [-] , M. Andrle [-] - P. Matoušek [-] , D. Beneš [-] (59. J. Vondra [-] ) , M. Rozlívka [-] , T. Fikejz [-] (78. O. Viktorín [-] ) - J. Gregar [-] , D. Gregar [-]

TJ Sokol Svratouch
D. Kašpar [-] - J. Gregor [-] , R. Netolický [-] , J. Kaplan [-] , M. Hanskut [-] , J. Jelínek [-] , M. Pavlík [-] (64. R. Štencl [-] ) , F. Kyncl [-] (81. Z. Macháček [-] ) , M. Černý [-] , M. Janeba [-] , F. Fiala [-]

ŽK: 56. M. Rozlívka , 88. D. Gregar - 39. J. Kaplan , 50. J. Jelínek , 57. M. Pavlík , 83. J. Gregor .
Hráči zápasu: O. Viktorín , M. Rosypal - J. Jelínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pagáč Ladislav - PEČINKA Ondřej, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Šourek

Expert: Petr Pavlák
Tip experta: výhra domácích

Zde očekávám asi největší překvapení tohoto kola. Myslím, že na hřišti v Jehnědí padne hodně branek a možná bude překvapení v podobě výhry domácích 4:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích