2:1
(1:0)
65. P. Hampl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zduchovice mají další tři body do tabulky


Branky


0

Rozjeté Zduchovice v dalším utkáni přivítali Zduchovice na svému hřišti dosud velmi dobře hrající Pečice. Zápas to byl poměrně vyrovnaný, ale nakonec se radoval z vítězství domácí celek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zduchovice poslal do vedení kapitán

Od úvodu dnešního utkání se iniciativy chopil domácí celek. Zduchovice byly lepší a Pečice byly pod tlakem. Držení míče bylo jednoznačné a začaly přicházet také šance, kdy po jedné takové přišel první gól. V dvacáté minutě vyslal Aleš Hochman centrovaný míč na kapitána týmu Davida Řehoře a ten se nemýlil. 1:0 pro domácí, kteří se uklidnili což jim bylo spíše na škodu. Zápas se začal vyrovnávat a Pečice získaly i drobnou převahu. Štěstí, ale stálo při domácích, kdy jim při jedné šanci pomohlo i břevno. První poločas skončil tedy vedením domácích Zduchovic. 

Utkání rozhodl stoper Svoboda

Po přestávce se oba týmy snažili o vstřelení branky, což se povedlo. Pečice se dostaly do šance, při které se zaskvěl brankář Švagr. Střelu však pouze vyrazil k nohám dobíhajícího Hampla, který zase tak těžkou úlohu neměl. V tuto chvíli bylo o zápletku postaráno. Po vyrovnání Pečic bylo na obou týmech znát, že nechtějí udělat žádnou chybu. Když už utkání vypadalo, že se oba celky rozejdou s bodem na každé straně, chopil se míče domácí stoper Tomáš Svoboda a utkání rozhodl. Na tento gól již hosté nezareagovali a odjeli bez bodu. Nutno podotknout, že zápas to byl vyrovnaný a Zduchovice byly spíše šťastnější než lepší.



Ohlasy k zápasu


TJ Zduchovice
Petr Kyselý (Zduchovice - Obyvatel): Jedničku za bojovnost ! Bojovnost nahradila chybějící hráče. Jejich absence byla ve hře citelná. Vítězství je cenné, ale dost šťastné. Soupeř byl celkově lepší, hlavně v pasáži 15-45 minuta - tam nebylo jedno břevno, ale tři !




Sestavy


TJ Zduchovice
P. Švagr [-] - M. Černý [-] , D. Černý [-] , T. Svoboda [-] , R. Řehoř [-] - J. Kadlec [-] , L. Kofroň [-] , V. Petrásek [-] , D. Řehoř [-] - A. Hochman [-] , O. Mácha [-] (50. J. Procházka [-] ) -

SK Pečice
F. Kot [-] - J. Tkáč [-] (60. A. Vávra [-] ) , L. Průša [-] , T. Ševčík [-] , P. Vlach [-] , P. Labašta [-] - P. Zemánek [-] , J. Peterka [-] (75. J. Nádeník [-] ) , P. Hampl [-] , J. Padevět [-] - O. Novotný [-] -

ŽK: 80. D. Řehoř , 90. V. Petrásek - 63. J. Peterka , 76. P. Zemánek , 90. P. Vlach .
Hráči zápasu: P. Švagr , T. Svoboda - F. Kot .
Místo: TJ Zduchovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burian Petr - KRÁLÍČEK František (N), ŠUSTA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.