Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Drahlíně bylo k vidění 9 branek


0

Na stadionu v Drahlíně byl k vidění zápas dvou celků začínající na písmeno D. Oba tyto celky v minulém ročníku bojovaly o příčky nejvyšší, ale tento zápas se strhl v zápas Davida s Goliášem. Domácí Drahlín si poradil naprosto s přehledem a vysoko zvítězil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl šest branek a hattrick Štefányho

Utkání, které bylo ihned od počátku jasnou záležitostí. Domácí Drahlín převzal iniciativu ihned od začátku utkání. S míčem na svých kopačkách kontroloval hru a již již v 7. minutě byl výsledek 2:0 pro domácí. Do sítě se trefil Ježek a Karel Štefány. Díky velice dobré hře Drahlína bylo jasné, že u dvou branek nezůstane. Do konce prvního poločasu přišla další spousta šancí a Filip Ježek mohl přidat druhý gól. V tomto poločase zkompletoval hattrick Štefány a stal se tak znovu trojbrankovým střelcem podruhé za sebou. Poločasové skóre ještě upravil Radek Lebeda a šlo se do kabin za stavu 6:0.

Chybí motivace

Ve druhém poločase prakticky nebylo o co hrát. Výsledek byl rozhodnutý, a tak chyběla trochu motivace.  Drahlín polevil a Hbity se dostaly do hry a začali přicházet i šance. Hostům však nebylo dnes přáno a většinou vše skončilo u brankáře Cifraina nebo mimo branku. V 64. minutě zkompletoval další hattrick v sezóně i Filip Ježek čímž si upevnil pozici na čele tabulky střelců soutěže. Drahlín vedl 7:0, ale na jeho hře byly k vidění chyby v kombinaci a poněkud horší pohyb, a tak přišli střídání, která hru oživila. I po střídáních se zápas spíše dohrával, protože hosté utkání zabalili a bylo jasné, že v utkání žádné body nezískají. Drahlín měl šance na navýšení skóre, které využil v 87. a 88. minutě Bartůněk se Srchem. Výsledek utkání se zastavil na 9 brankách. Toto utkání bylo jasnou záležitostí a domácí Drahlín se díky tomu dostal do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Drahlín
Radek Lebeda (Drahlín - Kapitán): Odehrálli jsme povedené utkání. Především v první půli se nám dařila kombinační hra a křídelní kombinace a to přineslo pohodlné vedení 6:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili vlažněji a prvních 15 minut vázla kombinace, ale poté jsme se opět dostali do tempa a přidali další tři branky. Soupeř z Dolních Hbit byl pro mne dnes zklamáním, neboť zápasy s tímto soupeřem bývají daleko vyrovnanější.




Sestavy


Sokol Drahlín
J. Cifrain [-] - R. Lebeda [-] , M. Dohnal [-] , J. Dobák [-] - D. Bartůněk [-] , O. Plecitý [-] , J. Štefan [-] (64. P. Špindler [-] ) , M. Pachole [-] , M. Hejduk [-] (78. A. Vavroch [-] ) - F. Ježek [-] , K. Štefány [-] (53. D. Srch [-] ) -

TJ Sokol Dolní Hbity
V. Johánek [-] - A. Kincl [-] (67. Z. Černý [-] ) , F. Patera [-] , V. Kosek [-] , M. Neumann [-] , P. Roček [-] (72. R. Horký [-] ) , T. Vostárek [-] , V. Humňal [-] , P. Dědina [-] , V. Vostárek [-] (67. P. Foršt [-] ) , S. Hochman [-]

Hráči zápasu: F. Ježek , K. Štefány .
Místo: TJ Sokol Drahlín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ledínský Václav - BRYNDA Petr (N), KRÁLÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.