Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:00

23.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Ústí nad Tatenicemi


Branky


6

V zápase mezi týmy Tatenice a Ústí nad Orlicí B se skóre vyvíjelo ve prospěch hostujícího týmu. Ústí nad Orlicí B zvítězilo nad Tatenicemi poměrem 4:1. Zápas se hrál na hřišti Tatenic a nabídl divákům řadu gólů a vzrušení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gólovou trefu si připsal hostující tým Ústí nad Orlicí B. V 11. minutě se prosadil Ivoš Batrla a poslal svůj tým do vedení 1:0. Na tento gól rychle navázal Přemysl Grunta v 15. minutě a zvýšil náskok hostů na 2:0.

Domácí tým Tatenice se nevzdal a ve 30. minutě se trefil Miroslav Knápek, snižující na 1:2. To však bylo jediného gólového příspěvku Tatenic v tomto zápase. Ústí nad Orlicí B neztrácelo svou aktivitu a ještě před koncem prvního poločasu se jim podařilo navýšit svůj náskok. V 41. minutě se trefil Paata Tchanturia a poslal hosty do vedení 3:1.

Ve druhém poločase Ústí nad Orlicí B potvrdilo svou převahu a střelecky se prosadilo ještě jednou. V 61. minutě se trefil Patrik Langer a uzavřel skóre zápasu na konečných 4:1 ve prospěch hostů.

Ústí nad Orlicí B si připsalo tři body za vítězství a úspěšný výkon. Tatenice se naopak musí zamyslet nad svým výkonem a hledat způsoby, jak se vrátit na vítěznou vlnu.

Zápas mezi Tatenicemi a Ústím nad Orlicí B přinesl gólovou podívanou a potvrdil sílu hostujícího týmu, který se dokázal prosadit v útočných akcích. Tatenice se snažily, ale nestačily na kvalitu a efektivitu svého soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Jiří Kozák: Dnes v zápase z naši strany mohlo padnout mnohem více branek a určitě jsme zaslouženě zvítězili



Sestavy


Tatenice
R. Herzog [-] - D. Tareš [-] (88. O. Kittnar [-] ) , J. Kristek [-] (46. F. Rotter [-] ) , R. Glocar [-] , R. Soukop [-] (61. T. Chládek [-] ) , M. Hubálek [-] , E. Jednoróg [-] (23. M. Polička [-] ) , R. Kyselo [-] , M. Knápek [-] , P. Knápek [-] (78. R. Podloucký [-] ) , R. Werner [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - P. Tchanturia [-] (78. I. Batrla [-] ) , P. Langer [-] (85. J. Janda [-] ) , O. Skalický [-] , J. Kozák [-] , M. Popelář [-] , V. Špatenka [-] (88. M. Wohner [-] ) , M. Krátký [-] (66. A. Bartoš [-] ) , V. Stejskal [-] , P. Grunta [-] , O. Petrjánoš [-] (88. J. Popel [-] )

ŽK: 45. M. Polička , 88. R. Kyselo - 82. I. Batrla .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - JUREČEK Michal, SAŇÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: David Bárta
Tip experta: remíza

Tip: remíza