D. Bednár 22.
J. Škáva 37. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Svitavy B


Branky


22. D. Bednár , 37. J. Škáva (p.)
6

Ve vzájemném zápase mezi týmy Svitavy B a Skutečí se tým Svitav radoval z vítězství 2:0. Zápas se odehrál na domácím hřišti Svitav a nabídl zajímavou fotbalovou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým Svitav B začal zápas aktivně a snažil se o útočnou hru. V 22. minutě se jim podařilo otevřít skóre, když se střelecky prosadil David Bednár. Tento gól posílil sebevědomí domácího týmu a ten pokračoval ve svém tlaku. Ve 37. minutě přišla situace, ve které byla nařízena penalta ve prospěch Svitav. Jakub Škáva se postavil k exekuci a s přesností proměnil penaltový kop, čímž zvýšil vedení svého týmu na 2:0.

Skuteč se snažila odpovědět a vrátit se zpět do zápasu, avšak defenziva Svitav byla dobře organizovaná a dokázala soupeřovy šance eliminovat. Svitavy se naopak snažily kontrolovat hru a udržet své vedení. Oba týmy se střídaly ve vlastnictví míče, ale žádný z nich už se ve zbývajícím průběhu zápasu neprosadil a skóre zůstalo neměnné.

Tým Svitavy B si tak připsal důležité tři body za vítězství. Skuteč se zatím nepodařilo otočit nepříznivý výsledek a odešla poražena. Oba týmy předvedly solidní výkon, ale Svitavy byly úspěšnější v zakončení a vytvoření si většího počtu gólových příležitostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Jakub Škáva: Odzadu konečně zodpovědný výkon, kdy jsme soupeře nedostali prakticky do žádné šance. Po pravé straně se nám povedl rychlý útok a chladnokrevné zakončení Bednára. Chvíli na to se do protiútoku řítil Juřík, prřdal Svobodovi, který byl faulován ve vápně a penaltu jsem naštěstí proměnil a tím uklidnil celou hru po zbytek zapasu. Jsem rad za výkon kluku, výsledek možná mohl být vyšší, ale jsme rádi za 3 body, které nás už definitivně snad zachránily. Nyní 4 z 5 zbylých zapasu hrajeme venku, už bychom mohli urvat i tam body.




Sestavy


TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - D. Bednár [-] (43. P. Juřík [-] ) , J. Škáva [-] , J. Tůma [-] , D. Svoboda [-] , J. Válek [-] , K. Pikovský [-] (79. J. Špička [-] ) , R. Kuda [-] , D. Juřík [-] (84. M. Skalický [-] ) , K. Dürr [-] (80. J. Bolcár [-] ) , M. Brázda [-] (60. M. Ovad [-] )

FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - F. Novák [-] , V. Steklý [-] , D. Rompotl [-] , J. Novotný [-] , M. Čermák [-] , R. Kozák [-] , A. Cach [-] (62. D. Adámek [-] ) , L. Krátký [-] , J. Mikan [-] , M. Horáček [-]

Počet diváků: 66. Rozhodčí: Bouz Tomáš - HEJDUK Matěj, BUDÍNSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: David Bárta
Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza