Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrtule porazila oslabené Tochovice B + Foto


0

Pod obrovskou vrtulí na hřišti v Lázu byl k vidění zápas domácího Lázu proti rezervě Tochovic. Hosté však i k dnešnímu utkání přijeli oslabení. Bohužel pro ně zápas hrál i jejich první tým a na výsledku to nakonec bylo znát. Musí se však uznat, že hosté bojovali statečně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Láz se dostal do vedení díky Bátovskému

V Lázu se hrálo pěkné utkání plné šancí, ikdyž spíše na domácí straně.  Domácí Vrtule vstoupila do utkání aktivně, co se týče držení míče, ale to bylo logické. Tochovice k zápasu dorazily pouze s jedenácti lidmi, a tak v úvodu šetřily síly. Ve středu hřiště podával kvalitní výkon Burian, který společně s Bátovským rozdával přihrávky svým spoluhráčům. První šance utkání přišla právě po pravé straně, kde se rozjela akce, ale centrovaný míč do pokutového území nebyl nikým zužitkován. Ke střelám se odhodlal Seifrt, Kabíček, ale také Šourek. Tyto střely však byly spíše propagační a za zmínku těchto chvil stojí snad jen žlutá karta pro brankáře Weissera, za výběh mimo vápno, kdy byl u míče později.  Pět minut před koncem prvního poločasu to už přišlo. Po akci ve středu hřiště si Lukáš Bátovský vzal míč a střelou ze středu hřiště kolem brankáře poslal svůj celek do vedení. Na toto diváci čekali. Na druhou branku se tak nemuselo dlouho čekat. Bátovský poslal do pokutového území Buriana, který vystřelil do připraveného brankáře Weissera, ale dorážka Mastného již byla úspěšná. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Bátovský opět nejlepší na hřišti

Druhý poločas pak byl jasně v režii domácích. Na levé straně hřiště řádil kdo jiný než Bátovský a hned v 51. minutě utekl všem svým pronásledovatelům, došel až do vápna a zakončil nechytatelnou střelou pod břevno 3:0 a podle průběhu zápasu bylo definitivně rozhodnuto. Do velkých akcí se dostával hlavně Miroslav Bělina, ale dnes mu přáno nebylo. Své šance poslal do tyče, ale také do břevna.  Čtvrtou branku přidal Václav Seifrt po akci koho jiného než Lukáše Bátovského. Tento zápas byl rozhodnut. Skóre ještě upravil další střelou do horní poloviny branky Bátovský a poslední branku po jeho střele přidal Řehka.  Zápas byl bohužel ovlivněn, že Tochovice neměly možnost střídání a díky tomu jim ve druhé polovině zápasu došli síly. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Vrtule Láz
Lukáš Bátovský (Láz - Hráč): Zápas Rozhodl první poločas, kdy jsme dali dvě branky a druhý poločas jsme si pohlídali a přidali ještě další 4 branky . Tochovicím kteří přijeli v 11lidech došli síly velká škoda že se jim sešlo áčko a béčko v jeden den jinak by ten zápas vypadal určitě jinak.

SK Tochovice B
Pavel Žáček (Tochovice - Vedoucí týmu): K tomuto zápasu není moc co hodnotit, jen to že jsme ho odehráli, v tomto složení jsme byli rádi, že jsme jich nedostali více,děkuji všem co na zápas přišli a nějak jsme ho odehráli. Myslím, že první brankabyla neregulérní, co chtít po domácím pomezním když mává ofside z autovému vhazování. Gratuluji domácím k vítězství a neukázněním divákům kteří vulgárně pokřikovali na naše hráče



Sestavy


Sokol Vrtule Láz
J. Haas [-] - J. Krejčí [-] , Z. Kozák [-] , Z. Kabíček [-] , M. Šourek [-] - M. Mastný [-] (51. K. Novák [-] ) , M. Bělina [-] (78. D. Řehka [-] ) , J. Burian [-] , M. Čížek [-] - V. Seifrt [-] , L. Bátovský [-]

SK Tochovice B
A. Weisser [-] - P. Vondrášek [-] , T. Durec [-] , P. Žáček [-] - T. Černohous [-] , V. Zákoucký [-] , I. Kub [-] , T. Kubát [-] - M. Karcol [-] , M. Žáček [-] - M. Žáček [-]

ŽK: 35. Z. Kozák , 66. M. Bělina - 10. A. Weisser , 17. P. Žáček , 27. M. Karcol , 55. P. Vondrášek .
Hráči zápasu: J. Haas , L. Bátovský , V. Seifrt .
Místo: Sokol Vrtule Láz. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krátký Miloš - ŠURIK Anton (N), NGO Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.