6:1
(5:0)
83. R. Glocar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké vítězství domácích!


Branky


J. Marek , 25. J. Marek , 28. J. Marek , 37. R. Klíma , 42. P. Hromádka , 43. P. Knápek (vl.) - 83. R. Glocar (p.)
5

Zápas se hrál na hřišti domácího týmu FK Proseč a začal v 16:30. Od začátku bylo patrné, že domácí tým chce zvítězit a snažil se hrát útočný fotbal

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku zápasu se domácí tým tlačil dopředu a snažil se vstřelit branku. Hostující tým se na druhou stranu snažil držet míč a narušovat útoky domácích hráčů.

V 25. minutě se však podařilo FK Proseč otevřít skóre. J. Marek využil zmatku v obraně hostujícího týmu a střelou přesně umístěnou vedle brankáře nedal hostům žádnou šanci na záchranu. Jen o tři minuty později se J. Marek stal opět střeleckým hrdinou, když využil centr od jednoho z krajních hráčů a střelou k tyči zvýšil na 2:0.

V 37. minutě se podařilo R. Klímovi využít nedorozumění mezi brankářem a obráncem hostujícího týmu a prostřelit brankáře Tatenic po zemi. V 42. minutě pak P. Hromádka vystřelil zpoza vápna a umístil míč přesně k tyči - bylo to 4:0 pro domácí tým. A aby toho nebylo málo, v 43. minutě se P. Knápek střelecky prosadil vlastní brankou a FK Proseč vedl již 5:0.

V druhém poločase hostující tým Tatenice snažil náskok domácího týmu smazat a vytvořit si nějaké příležitosti k vyrovnání. Domácí tým se naopak snažil svůj náskok udržet a pokračovat v útočném fotbalu. Jaroslav Marek v druhém poločase zkompletoval hattrick a upravil skóre již na 6:0. V 83. minutě se však podařilo hostujícímu týmu vsítit branku z penalty. R. Glocar byl sražen v pokutovém území a následně proměnil penaltu - bylo to 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
Zdeněk Marek: Hrálo se na velmi těžkém terénu. První poločas byl hodně vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Začátek byli domácí lepší ale pak převzali iniciativu hosté ale domácím se podařilo nakonec vstřelit branku. Druhý poločas jsme jako domácí začali lépe a během 8 minut jsme dali dva góly a rázem jsme vedli 3:0...hosté pořád bojovali a vytvářeli si i šance a nakonec snížili z penalty na 1:3 ale domácí pak přidali 4 gól a bylo hotovo. Bylo to velmi zajímavé derby a jsem rád že jsme ho zvládli.




Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - R. Klíma [-] (61. M. Marek [-] ) , T. Mareš [-] (66. F. Romportl [-] ) , J. Marek [-] , V. Menc [-] , T. Rybička [-] (56. V. Koutný [-] ) , P. Stupavský [-] (56. P. Zelenka [-] ) , P. Hromádka [-] , M. Vacek [-] , Z. Kunhart [-] , Z. Marek [-] (78. M. Plosza [-] )

Tatenice
R. Herzog [-] - J. Kristek [-] (62. R. Podloucký [-] ) , R. Glocar [-] , R. Soukop [-] (78. J. Kučera [-] ) , M. Hubálek [-] , A. Brejša [-] , J. Totušek [-] , R. Kyselo [-] , P. Soukop [-] , P. Knápek [-] , R. Werner [-]

ŽK: 89. M. Vacek - 89. P. Knápek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bleša Oldřich - LUKÁŠEK Jiří, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: René Werner
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra domácích