3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 17:00

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Heřmanice


Branky


26. D. Šrut , 75. D. Šrut , 78. D. Bárta
7

V dohrávce 18. kola 1.A třídy Pardubického kraje se střetli týmy České Heřmanice a FC Jiskra 2008. Domácí tým České Heřmanice předvedl skvělý výkon a zvítězil se skóre 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal vyrovnaně, ale v 26. minutě se David Šrut prosadil a poslal České Heřmanice do vedení. Tento gól domácímu týmu dodal sebedůvěru a aktivněji začal útočit. První poločas pak skončil s vedením Českých Heřmanic 1:0.

Ve druhém poločase domácí tým neztrácel na tempu a nadále se snažil o zvýšení svého náskoku. V 75. minutě se David Šrut podruhé prosadil a svým druhým gólem v zápase přidal na skóre Českých Heřmanic. O tři minuty později se na střeleckou listinu zapsal také David Bárta, který zvýšil vedení Českých Heřmanic na 3:0.

FC Jiskra 2008 se snažila odpovědět, ale jejich snaha byla potlačena pevnou obranou domácího týmu. České Heřmanice si svou třígólovou výhru udržely a bezpečně dovedly zápas do konce.

Celkově se jednalo o úspěšný zápas pro České Heřmanice, které předvedly dobrý výkon a zaslouženě zvítězily 3:0. David Šrut se stal hrdinou utkání se svými dvěma góly, zatímco David Bárta přidal třetí. FC Jiskra 2008 se musela smířit s porážkou a odešla bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu



FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: Jsme lehce zklamáni z výsledku zápasu, protože jsme hráli vyrovnaný fotbal. S některými rozhodnutími můžeme nesouhlasit, ale to je tak asi všechno co už můžeme dělat



Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - O. Jeřábek [-] (82. J. Balcar [-] ) , T. Jirsák [-] , J. Chleboun [-] , J. Šplíchal [-] , T. Pánek [-] (7. D. Šrut [-] ) , D. Bárta [-] , M. Vrána [-] , J. Ostřížek [-] , M. Kučera [-] , J. Kanta [-]

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - M. Matoulek [-] , P. Hnátnický [-] (71. J. Pasker [-] ) , D. Skoták [-] , F. Dušek [-] (80. Z. Zezulka [-] ) , T. Vyšohlíd [-] , D. Dvorský [-] , R. Kaplan [-] , P. Zach [-] , J. Ježek [-] (72. F. Vágner [-] ) , M. Hnátnický [-]

ŽK: 83. T. Jirsák - 66. R. Kaplan .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Vaněk Tomáš - SVOBODA Jan, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Škáva
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích