4:1
(1:0)
78. A. Cach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Prosečí a Skutčí pro domácí!


Branky


35. R. Klíma , 50. R. Klíma , 58. V. Koutný , 92. M. Marek - 78. A. Cach
5

Ve 16. kole 1.A třídy Pardubického kraje se na hřišti v Proseči střetli místní fotbalisté proti Skutči. Domácí tým dokázal potvrdit roli favorita a zvítězil poměrem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíma jediný

Proseč se od začátku snažila o aktivní hru a již v první půli dokázala svého soupeře přehrát. V 35. minutě se trefil Radek Klíma a dal tak vedení svému týmu. To byla však jediná branka prvního poločasu.

Čtyři v druhém

Ve druhé půli se Proseč ještě více rozjela a dokázala přidat další tři góly. Znovu se trefil Radek Klíma, když svůj druhý gól vstřelil v 50. minutě. Poté se trefil Viktor Koutný v 58. minutě a Martin Marek v nastavení.

Hosté se snažili o zlepšení výsledku a nakonec se jim podařilo vstřelit čestný gól v 78. minutě, kdy se trefil Adam Cach. Bohužel pro ně to bylo pozdě a Proseč si dokázala udržet náskok a získat tři body.

Domácí tým předvedl velmi kvalitní výkon, když dokázal vstřelit čtyři góly a ubránit se soupeři. Hosté se snažili o zlepšení výsledku, ale na Proseč to tentokrát nestačilo. Proseč si tak připsala další výhru a posunula se v tabulce 1.A třídy výše. Skuteč si odváží prohru a bude muset pracovat na zlepšení formy, aby dokázala uspět v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu


FK Proseč
Zdeněk Marek: Hrálo se na velmi těžkém terénu. První poločas byl hodně vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Začátek byli domácí lepší ale pak převzali iniciativu hosté ale domácím se podařilo nakonec vstřelit branku. Druhý poločas jsme jako domácí začali lépe a během 8 minut jsme dali dva góly a rázem jsme vedli 3:0...hosté pořád bojovali a vytvářeli si i šance a nakonec snížili z penalty na 1:3 ale domácí pak přidali 4 gól a bylo hotovo. Bylo to velmi zajímavé derby a jsem rád že jsme ho zvládli.

FK Junior Skuteč
Jakub Pekař: Nastoupili jsme do zápasu s tím, ze chceme předejít zbytečným faulům okolo vápna, jelikož jsme věděli, že soupeř má v tomhle sílu. První poločas jsme soupeře tlačili a dostávali jsme se do zakončení. Bohužel pro nás nic neohrozilo branku soupeře. Dostali jsme asi v 35 minutě gól po centru a od té doby soupeř ještě několikrát pohrozil právě obávanýma standartkama. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit odhodlaně a nadále se dostávat do šancí. Opět jsme však obdrželi gól tentokrát ze standartky a vzápětí další. Snažili jsme se hrát víc nahoru, kdy jsme byli odměněni penaltou na 3:1. Ke konci jsme ještě dostali jeden gól a byl konec. Soupeř využil svoje hřiště na maximum a my bohužel nebyli dostatečně efektivní.



Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - R. Klíma [-] (83. M. Marek [-] ) , T. Mareš [-] , V. Koutný [-] (90. M. Novotný [-] ) , V. Menc [-] , T. Rybička [-] (78. D. Sodomka [-] ) , P. Stupavský [-] , P. Hromádka [-] , Z. Kunhart [-] , J. Marek [-] , Z. Marek [-] (87. F. Romportl [-] )

FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - V. Steklý [-] , F. Novák [-] (59. P. Karal [-] ) , J. Novotný [-] , M. Čermák [-] , A. Cach [-] , D. Rompotl [-] , L. Krátký [-] (59. M. Horáček [-] ) , P. Vymetal [-] , L. Naď [-] , J. Pekař [-]

ŽK: 71. V. Steklý , 73. J. Pekař , 89. M. Kouba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bouz Tomáš - MRÁZEK Aleš, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Zdeněk Marek
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás derby, věřím v naší výhru, máme Skutči co vracet z podzimní části.