2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Svitavách!


Branky


27. J. Válek , 37. J. Škáva - 13. R. Dušek , 19. D. Fejl , 24. D. Koukal , 90. D. Fejl
6

Mezi domácími Svitavami B a hostující Luži padlo celkem 6 golů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o pěti gólech!

Domácí měli dobrý vstup do utkání, vypracovávali si šance ale nevyužívali je. První využitou šanci hostů proměnil již ve 13. minutě Radek Dušek. Domácí se následně snažili co nejrychleji vyrovnat ale něuběhlo ani deset minut a hostující  Luže udeřila znovu, tentokrát v 19. minutě Dominik Fejl zvýšil na 2:0 pro hosty! V 24. minutě dokonce David Koukal zvýšil vedení Luže na 3:0.

Slibně rozehraný zápas ze strany domácího celků byl najednou ta tam a ztráceli tři góly. Ještě ale do poločasu posbírali všechny síly a dvěmi góly z kopačky Jakuba Válka v 27. minutě a Jakuba Šváva v 37. minutě snížili na 2:3 z pohledu domácích.

Drama nebo ne?

Domácí šli do druhého poločasu s plánem zvrátit průběh utkání na svou stranu a otočit. Jenže Luže se již začala soustředit více na obranu a domácí k ničemu vážnému nepustila a navíc v 90. minutě rozhodl definitivině o třech bodech pro hostující celek svým druhým gólem v utkání Dominik Fejl 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Dan Zvára: Do zápasu jsme nastoupili dobře, vypracovali jsme si šance, které jsme bohužel neproměnili. Pak jsme dostali 3 góly po sérii našich vlastních hrubých chyb. Za stavu 0:3 jsme trochu změnili rozestavení, uklidnili se a do poločasu dali 2 branky. Mohli jsme dát i víc. Do druhé půle jsme šli aktivně a opět jsme si vypracovali spousty šancí ale chyběl klid v koncovce. Posledních 20 minut bylo křečovitých a bohužel se nám nepodařilo ani srovnat. V 90 jsme hráli vabank a soupeř uklidil do prázdné brány bez brankáře. Soupeři jsme darovali 4 branky a porazili jsme se sami.

TJ Luže
Petr Mužíček: Moc o fotbale nebylo, ať už kvůli umělce a hlavně silnému větru. Utkání bylo bojovné a rozhodly chyby na obou stranách. Po třetím gólu jsme trochu povolili v koncentraci a hráli nekompaktně. O poločase jsme si všechno vyříkali a až na par šanci soupeře k ničemu nepustili, hráli organizovaně a zodpovědně. Každý na hřišti nechal maximum a asi zaslouženě i když s velkým štěstím větrné 3 body



Sestavy


TJ Svitavy B
R. Ťapaják [-] - J. Válek [-] , M. Ovad [-] , J. Bolcár [-] , D. Zvára [-] , R. Kuda [-] , D. Svoboda [-] , J. Škáva [-] , D. Bednár [-] , Š. Mauer [-] , P. Juřík [-] (80. M. Skalický [-] )

TJ Luže
L. Richter [-] - M. Kapitola [-] , L. Kovačka [-] , D. Koukal [-] , M. Kolář [-] (46. P. Pekhart [-] ) , D. Koráb [-] (80. Š. Suchý [-] ) , D. Fejl [-] , M. Langer [-] (87. O. Dostál [-] ) , P. Mužíček [-] , S. Peterka [-] , R. Dušek [-]

ŽK: 66. J. Špička , 72. D. Zvára , 83. Š. Mauer - 18. D. Koukal , 68. P. Pekhart , 74. D. Koráb .
Hráči zápasu: D. Fejl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bleša Oldřich - POLÁČEK Libor, LANG Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jiří Šauer
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji pohodovou výhru domácích Svitav.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů