Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v režii Königsmarka


0

Další malé derby sezóny se odehrálo v Tochovicích. Od zápasu se očekával vyrovnaný průběh, ale hosté z Milína přijeli hodně namotivovaný a do svého soupeře se zakously ihned od začátku. Konečný výsledek nakonec hovoří za vše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý hattrick předvedl Königsmark

Milín vkročil do zápasu ve velkém stylu. Domácí Tochovice od počátku zápasu byly pod tlakem. Již ve čtrnácté minutě utekl Cihelka a přihrál Königsmarkovi, který otevřel skóre střelou do po prázdné branky 1:0. Milín prakticky ne půjčil soupeři míč a byly z toho další šance. Branka na 2:0 přišla přesně deser minut po té první. Střelcem byl znovu Königsmark, když mu Peták prostrčil míč mezi obránci a ten prostřelil brankáře. Ve 30.minutě pronikl do vápna Bejček a přihrávkou pod sebe našel Königsmarka, který završil hattrick 3:0. Tímto výsledkem skončil první poločas. Domácí Tochovice moc šancí na skórování neměly. Za Milín ukázal úžasnou formu střelec Königsmark.

Další tři branky a zápas je rozhodnutý

Druhý poločas začal podobně, jako skončil ten první. Iniciativu znovu má na kopačkách Milín. Martin Cihelka dostal přihrávku sám na brankáře Cihelka a nemýlil se. Když si o dvě minuty vzal míč Müller, který předvedl samostatnou akci, sám na brankáře svou střelou nakonec taky obstřelil a s domácími to již bylo kritické. Poslední branka přišla v 67. minutě. Od své branky vykopával brankář Hoffman, Cihelka prodloužil a Königsmark měl volnou cestu až k bráně. Svým čtvrtým gólem v zápase navýšil skóre na 6:0 a již se nedalo očekávat, že hosté ztratí body. Milín byl do konce zápasu ještě lepším týmem, ale své šance už proměnit nedokázal. 



Ohlasy k zápasu



TJ Ligmet Milín
David Königsmark (Milín - Hráč): Podali jsme výborný výkon. Drželi jsme míč na svých kopačkách. Soupeř s námi nestíhal běhat a pustili jsme je pouze do jedné šance. Za to my jsme jich měli ve druhém poločase spousty. To měl ještě ve 2.min dostat brankář soupeře červenou kartu, když hrál rukou mimo vápno a rozhodčí nám nepískl 2 jasné penalty. Když připočtu neproměněné šance, tak je výsledek 6:0 ještě milosrdný.



Sestavy


SK Tochovice B
A. Weisser [-] - T. Brychta [-] , M. Duspiva [-] , Š. Plavec [-] - O. Kub [-] , P. Vondrášek [-] , P. Žáček [-] , J. Jiránek [-] (46. T. Durec [-] ) - Z. Kalous [-] , Z. Krejčí [-] , M. Veselý [-]

TJ Ligmet Milín
J. Hofman [-] - V. Vondrášek [-] (54. M. Petrus [-] ) , M. Müller [-] , O. Bejček [-] , V. Dudáček [-] , R. Šíma [-] , M. Cihelka [-] , L. Čajko [-] (66. J. Šedivý [-] ) , V. Krejčí [-] , M. Peták [-] , D. Königsmark [-] (70. D. Šural [-] )

ŽK: 1. A. Weisser , 78. T. Durec - 39. R. Šíma .
Hráči zápasu: D. Königsmark , M. Cihelka .
Místo: TJ Tochovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Burian Michal - ŽÁČEK Martin (N), BEJČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.