Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další tři góly pro Ehrenbergera!


6

V zápase mezi týmy Lázně Bohdaneč a Svitavy se odehrála jednostranná přestřelka, kterou suverénně ovládli hosté z Svitav. Výsledkem bylo vítězství Svitav 4:0 nad domácím týmem Lázně Bohdaneč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svitavy se ujaly vedení již ve 20. minutě, kdy se trefil Vít Ehrenberger. Michal Brázda následně navýšil náskok Svitav v 42. minutě. První poločas tak skončil 2:0 ve prospěch hostujícího týmu.

Ve druhé půli se Svitavy nadále prosazovaly. V 49. minutě Vít Ehrenberger zkompletoval svůj hattrick, posílaje míč podruhé do sítě Lázní Bohdaneč. Tým Svitav si vytvořil jasnou kontrolu nad zápasem a domácí se stále potýkali s jejich útočnou silou.

V závěru zápasu, v 90. minutě, Vít Ehrenberger přidal svůj čtvrtý gól a potvrdil tak vítězství Svitav. Výsledkem 4:0 si hostující tým připsal cenné body do tabulky.

Svitavy předvedly vynikající výkon a využily své šance na góly. Vít Ehrenberger se stal nejvýraznější postavou zápasu se svými čtyřmi góly. Lázně Bohdaneč se naopak musí zamyslet nad svým výkonem a pracovat na zlepšení před dalšími zápasy.



Ohlasy k zápasu



TJ Svitavy
Martin Czehowský: V utkání proti Lázním Bohdaneč jsme hru kontrolovali po celých 90. minut. Domácí se k největší šanci dostali z kraje prvního poločasu po nedorozumění mezi brankářem Cabelem a naší obranou, naštěstí gólů zabránil skvělým zákrokem Novák. Od této chvíle jsme hru měli ve vlastních rukách, soupeře jsme nepouštěli do větších příležitostí a do poločasu vstřelili dvě branky. Dějství ve druhém poločase bylo podobné jako v tom prvním, obrana byla pozorná a soustředěně plnila své povinnosti. Ve hře dopředu byla v našem týmu cítit velká chuť po gólech, proto si myslím, že výsledek 0:4 byl ještě poměrně milosrdný. Vyzdvihnul bych výkon Ehrenbergera, který vstřelil 3 góly, ke kterým mu napomohl kolektivní výkon celého mužstva. Nyní se budeme soustředit na další těžké utkání v České Třebové, kde chce jednoznačně potvrdit narůstající formu.



Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
J. Šváb [-] - F. Panchártek [-] , T. Virt [-] (46. R. Klouda [-] ) , F. Janeček [-] , M. Hundák [-] , V. Koutský [-] , P. Kárský [-] , P. Břeň [-] , T. Klátil [-] , O. Koblížek [-] , V. Kejmar [-] (73. V. Kakrda [-] )

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Chlup [-] , J. Novák [-] , V. Ehrenberger [-] , F. Čížek [-] , M. Czehowský [-] , D. Veselský [-] , M. Brázda [-] (67. K. Dürr [-] ) , J. Válek [-] (75. D. Juřík [-] ) , M. Horák [-] , M. Čížek [-]

Počet diváků: 99. Rozhodčí: Valenta Jan - MORÁVEK David, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Matěj Jeřábek
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza