Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek v Třebové!


Branky


5

V neděli se odehrálo další kolo Tlapnet krajského přeboru a na programu bylo derby mezi Českou Třebovou a Lanškrounem. Zápas se hrál na stadionu ve České Třebové před diváky, kteří byli zvědaví na souboj těchto dvou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 7. minutě se hosté ujali vedení díky gólu Jaroslava Sity, který dokázal zakončit dobrou kombinaci svého týmu. Domácí se ale nevzdali a po čtyřech minutách se jim podařilo vyrovnat. Vojtěch Langer dokázal poslat míč do sítě po pěkné akci na levé straně hřiště.

Lanškroun se ale nechtěl smířit s remízou a v 25. minutě se opět ujal vedení. František Ptáček dokázal zakončit přesným volejem a tak se hosté dostali zpět do vedení. Domácí se snažili vyrovnat, ale jejich akce často končily u dobře hrající obrany Lanškrouna.

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem srovnat a získat alespoň bod. Lanškroun ale ukázal svou kvalitu a v 68. minutě se po rychlém brejku dostal opět do vedení. Autorem gólu byl opět František Ptáček, který dokázal zakončit přesnou střelou.

Domácí ale nevzdali a snažili se o vyrovnání. V 77. minutě se jim to podařilo, když Zdeněk Vaňous dokázal zakončit po rohovém kopu. Bylo to už jen o jednom gólu a domácí se snažili o srovnání. Hosté ale dokázali ubránit nápor České Třebové a v závěru utkání ještě jednou přidali. Opět se prosadil František Ptáček, který svojí třetí brankou rozhodl o výhře svého týmu.

Celkově se jednalo o vyrovnaný zápas, ve kterém ale byli úspěšnější hosté z Lanškrouna. Ti dokázali využít své šance a odvézt si tři body. Domácí budou muset zapracovat na koncovce, aby se jim podařilo v dalších zápasech získávat body.



Ohlasy k zápasu



FO Lanškroun
Jaroslav Sita: Po týdnu nás čekal další tradiční soupeř - tentokrát z České Třebové. Zápas jsem otevřel gólem slabší nohou z odraženého balónu. Třebová ale velmi brzy po povedené akci srovnala. Poté se jim zranil jediný obránce, který zvládal v soubojích konkurovat našemu kanonýrovi Ptáčkovi a to za mě rozhodlo zápas. Ptáček při své one man show zaznamenal hattrick, kdy si občas z domácí obrany dělal opravdu legraci. Třebová neproměňovala jasné šance a tak jsme získali cenné venkovní vítězství 2:4.



Sestavy


FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - V. Novotný [-] (59. L. Hýbl [-] ) , P. Müller [-] , J. Flídr [-] (59. Š. Fric [-] ) , Z. Vaňous [-] , F. Grepl [-] , J. Pavlásek [-] (59. Š. Klímek [-] ) , J. Deml [-] , M. Deml [-] (20. O. Bohunek [-] ) , J. Vašata [-] , V. Langer [-] (85. F. Herclík [-] )

FO Lanškroun
F. Fikejs [-] - D. Skalický [-] , O. Doležal [-] (66. O. Pavelka [-] ) , P. Savych [-] , J. Martinec [-] (89. V. Janda [-] ) , F. Ptáček [-] , V. Jílek [-] , Š. Kolomý [-] (90. L. Zelinka [-] ) , J. Sita [-] (73. T. Ďuriš [-] ) , L. Krejsar [-] , O. Veselý [-]

ŽK: 32. P. Müller , 56. J. Pavlásek , 75. J. Deml , 79. F. Grepl - 60. L. Krejsar , 76. P. Savych .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Janeček Štěpán - VYKOPAL Filip, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Jan Palatka
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra hostů