Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň vyhrála v Libišanech


Branky


5

V sobotu 22. dubna 2023 se odehrálo 23. kolo Tlapnet krajského přeboru, kde se na hřišti Libišan střetli domácí tým s týmem Choceň. Zápas se odehrál za slunečného počasí, na umělé trávě a rozhodčími byli Lukáš Novotný, Petr Vondrášek a Tomáš Vágner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo poměrně svižně a už v 6. minutě se hosté ujali vedení díky gólu Šimona Štanglicy.

Choceň měla v prvním poločase větší kontrolu nad zápasem a svůj náskok dokázala navýšit v 57. minutě, kdy se střelec druhého gólu týmu Jakub Kužma prosadil.

Libišany se snažily odpovědět a přišly ke dvěma šancím, ale bez úspěchu. Naopak Choceň měla více ze hry a v 78. minutě dokázala potvrdit své vedení díky gólu Petra Zahálky. V závěrečné části utkání se domácí tým snažil ještě o zlepšení výsledku a v 82. minutě se jim podařilo snížit na rozdíl dvou branek po gólu Filipa Matějky.

Libišany se snažily o další gólové příležitosti, ale Choceň si dokázala udržet vedení a zvítězila 3:1. Hosté tak získali tři body a udrželi si naději na postup do vyšší soutěže, zatímco Libišany utrpěly další porážku a zůstávají na posledním místě v tabulce.

Zápas byl relativně klidný a bez výraznějších incidentů. Diváci viděli celkově dobré a rychlé tempo hry, avšak Libišany se nepodařilo využít svých šancí a Choceň dokázala potrestat chyby soupeře.



Ohlasy k zápasu



FK Agria Choceň
Radim Fikejz: S velmi kvalitním soupeřem se nám podařilo získat důležité 3 body. Prestože že jsme vyhráli naše hra byla plná nepřesnosti a bohužel jsme nevyužili i ty největší šance. Na druhou stranu jsme táhli za jeden provaz a makali jeden za druhého což nám ohromně psychicky pomáhá.



Sestavy


FC Libišany
D. Šimon [-] - R. Horyna [-] - L. Kraják [-] , F. Matějka [-] , O. Kraják [-] , A. Kaufman [-] - P. Motyčka [-] , R. Záruba [-] (49. R. Rosendorf [-] ) , P. Valenta [-] (46. S. Kovaliv [-] ) , J. Kaufman [-] , J. Vaníček [-]

FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - R. Fikejz [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] , Š. Štanglica [-] , R. Matějka [-] , M. Laky [-] , J. Gronych [-] (74. F. Vostrčil [-] ) , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , P. Vychytil [-]

ŽK: 42. R. Horyna , 67. J. Kaufman - 33. P. Zahálka , 43. P. Vychytil .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Kudyn Milan - NAVRÁTIL Tomáš, PECINA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jan Palatka
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, bude remíza

Tip: výhra domácích