1:2
(0:1)
20. K. Štefány
50. P. Hampl (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drahlín stále neporažen


Branky


75. P. Zemánek - 20. K. Štefány , 50. P. Hampl (vl.)
0

Jeden z lídrů letošního ročníku Drahlín, nastoupil k utkání v Pečicích. V zápase byly oba celky poměrně vyrovnání soupeři, ale hosté z Drahlína byli nakonec šťastnějším týmem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drahlín využil drobnou převahu

První poločas začal v režii hostí. Dobrá kombinační hra přinášela svoje ovoce a domácí museli hrát nakopávané míče, ale to je stejně nejspíše jejich taktika i v jiných zápasech. Drahlín byl lepší a držel míč a dostával se do šancí, které nedokázal proměnit až do dvacáté minuty. To se míč spíše se štěstím dostal na malém vápně ke Karlu Štefánymu, který mohl pohodlně uklidit balón do prázdné branky. Vedení to bylo sice těsné, ale vzhledem k tomu, že domácí se do šancí nedostávali tak byl Drahlín poměrně v klidu. Bohužel pro diváky se již další šance nechytla a do kabin se šlo za stavu 0:1 z pohledu domácích. 

Spíše fotbalová nuda

Druhý poločas začal ve stejném stylu jako skončil ten první. Drahlín drží míč a domácí nakopávají. V 50. minutě přišla další branka. Po pěkné akci hostí se míč dostal do pokutového území, kde si ho domácí srazil do vlastní branky a bylo to o dvě branky. Jak již to však bývá tak se silnější tým přizpůsobí hře toho slabšího. Drahlín začal hůře kombinovat, a také nakopávat. Hra tak neměla potřebný spád. Pomalu usínavší diváky probral až hvizd rozhodčího, který v 75. minutě odpískal penaltu pro domácí tým, který bez problémů proměnil kapitán Zemánek. Tento gól, alespoň na chvilku zvedl stavidla šancí a nervózní hosté začali bránit své těsné vedení. Pečice tohoto svého optického tlaku, ale využít nedokázali a výsledek utkání se zastavil na skóre 2:1 pro hosty z Drahlína.



Ohlasy k zápasu



Sokol Drahlín
Radek Lebeda (Sokol Drahlín - Kapitán): Odehráli jsme oproti minulému týdnu složité utkání, kdy jsme na půdě Pečic dokázali vyhrát. V prvním poločase jsme Pečické nepustili do žádné šance a náš vysoký pressink a kombinační hra přinášela své ovoce. Ve druhém poločase naše kombinační hra občas postrádala přesnost a domácí se díky penaltě dostali do hry, ale vyrovnat se jim již nepodařilo a tak jsme zaslouženě vyhráli. V příštím kole přivítáme na domácí půdě rezervu Bohutína.



Sestavy


SK Pečice
P. Chán [-] - L. Průša [-] , T. Ševčík [-] , P. Vlach [-] - P. Zemánek [-] , D. Šusta [-] (82. F. Kot [-] ) , J. Peterka [-] (60. J. Nádeník [-] ) , P. Hampl [-] (68. J. Tkáč [-] ) , J. Padevět [-] - O. Novotný [-] - J. Průša [-]

Sokol Drahlín
V. Klobouček [-] - M. Dohnal [-] , O. Plecitý [-] , J. Dobák [-] - D. Bartůněk [-] , J. Štefan [-] (77. P. Špindler [-] ) , M. Hejduk [-] , M. Pachole [-] , D. Srch [-] , R. Lebeda [-] - K. Štefány [-] -

ŽK: 27. J. Peterka , 78. J. Nádeník , 90. T. Ševčík - 88. M. Pachole , 90. K. Štefány .
Hráči zápasu: P. Zemánek - K. Štefány .
Místo: SK Pečice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šesták Matěj - TOMS Zdeněk (N), HERINK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.