Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany přejeli Přelouč


Branky


6

Ve střetnutí mezi týmy FK Přelouč a FC Libišany skončil výsledek 1:5 ve prospěch hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 22. minutě se hostující hráč Petr Motyčka prosadil a otevřel skóre ve prospěch FC Libišany. Domácí tým FK Přelouč však dokázal vyrovnat v 30. minutě díky gólu Jonáše Hrečína.

Nicméně, FC Libišany si vzápětí znovu vzali vedení. V 37. minutě se trefil Radim Záruba a vrátil svůj tým do vedení. Poločas tak skončil v poměru 1:2 ve prospěch FC Libišany.

Ve druhém poločase pokračovalo skórování ze strany hostů. V 62. minutě se Radim Záruba podruhé v zápase trefil a navýšil náskok FC Libišany na 1:3. O čtyři minuty později se opět prosadil Radim Záruba, tentokrát svým třetím gólem v zápase. V 89. minutě pak uzavřel skóre zápasu Jakub Vaníček, čímž přidal pátý gól pro FC Libišany.

Celkově to byl dominantní výkon hostujícího týmu, zejména díky skvělému výkonu Radima Záruby, který se třemi góly stal nejlepším střelcem zápasu. FK Přelouč nedokázala držet krok s útočnou silou FC Libišany a tak prohrála se ztrátou čtyř branek.



Ohlasy k zápasu



FC Libišany
Jakub Vaníček: na obou bylo znát víkendove utkaní a bylo to takové unavené. Po prvním vyrovnaném poločase se v druhé půli projevil rozdíl v kvalitě, když se střelecky utrhnul Radim Záruba



Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - V. Voženílek [-] , L. Voženílek [-] (58. V. Rokyta [-] ) , T. Lipavský [-] (79. T. Hladík [-] ) , T. Husák [-] , M. Pištora [-] , L. Machačný [-] (70. M. Kačírek [-] ) , J. Hrečín [-] (67. D. Dlask [-] ) , J. Novák [-] , L. Chaloupský [-] (83. V. Rokyta [-] ) , J. Klas [-]

FC Libišany
Z. Zasadil [-] - L. Kraják [-] , A. Kaufman [-] - O. Kraják [-] , Z. Chmelík [-] , Z. Semelka [-] , R. Záruba [-] , J. Vaníček [-] , S. Kovaliv [-] , R. Ottmar [-] (76. D. Šimon [-] ) , P. Motyčka [-]

ŽK: 34. L. Chaloupský , 85. J. Novák - 70. S. Kovaliv , 82. J. Vaníček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zeman Josef - ŠTANCEL Miroslav, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Voženílek
Tip experta: remíza

Tipuji remízu našeho týmu