3:1
(1:0)
52. J. Klas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 14:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zvítězili za tři body.


Branky


26. F. Grepl , 50. F. Grepl , 73. F. Grepl - 52. J. Klas
7

Hattrickem řídil vítězství svého týmu Filip Grepl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pouze jeden gól.

První poločas začal opatrně. Po pár šancích na každé straně se ale ujala až ta v 26. minutě, kdy svým první gólem v zápase překonal hostujícího golmana Jakuba Šutovce Filip Grepl a upravil tak skóre na 1:0 pro domácí. To ale bylo z prvního poločasu vše a více branek jsme v tomto poločase neviděli. 

Po gólově chudém prvním poločase přišli 3 góly ve druhém.

Druhý poločas byl ve srovnávní s první jako den a noc. V tomto poločase totiž padly hned tři branky. Tu první branku 80 diváků tohoto zápasu vidělo v 50. minutě a byl to znovu Filip Grepl, který tak vstřelil svůj druhý gól v utkání a zvýšil vedení domácích na 2:0! Neuběhly ale ani dvě minuty a hostující celek koridoval skóre. Jakub Klas v 52. minutě překonal Matěje Jeřábka a snížil na 1:2 z pohledu Přelouče.

Do konce utkání ale padl již jen jeden gól a to znovu z kopačky v tomto zápase nezastavitelného Filipa Grepla který završeným hatrickem v 73. minutě rozhodl definitivně o třech bodech pro svůj tým. 



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Patrik Müller: První půle dosti vyrovnaná s minimem šancí na obou stranách, z ojedinělé šance jsme dali branku a poločas 1:0 V druhém poločase se přiostřilo, spousta soubojů, hezké branky na obou stranách, žádné pohledné utkání to ale nebylo, ikdyž jsme nakonec zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FK Česká Třebová
M. Jeřábek [-] - V. Novotný [-] (61. Š. Klímek [-] ) , Z. Vaňous [-] , J. Pavlásek [-] (71. F. Herclík [-] ) , P. Müller [-] , J. Flídr [-] (71. M. Krása [-] ) , F. Grepl [-] , J. Deml [-] , M. Deml [-] , O. Bohunek [-] , J. Vašata [-] (86. Š. Fric [-] )

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - M. Hladík [-] (62. L. Machačný [-] ) , J. Hrečín [-] , D. Oliva [-] , L. Chaloupský [-] , M. Pištora [-] , T. Husák [-] , J. Novák [-] , D. Čada [-] , J. Klas [-] (84. L. Voženílek [-] ) , V. Voženílek [-]

ŽK: 87. F. Grepl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janeček Štěpán - STÁREK Jiří, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí rozdílem dvou branek.