0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 14:00

6.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice po dlouhé době bodují


Branky


0

Po dvou nevydařených zápasech zavítali Tochovice na hřiště posledního celku tabulky Pičína B. V tomto zápase si chtěli napravit reputaci a podle průběhu se mu to povedlo hodně dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tochovice si budují náskok

Tochovice měli navrch již od úvodních minut. Drželi míč na svých kopačkách a dostávali se do šancí. Největší šanci zaznamenal Kalous, který trefil svou střelou tyč. První branka přišla po centru Pavla Žáčka, který centroval, míč ještě prodloužil Krejčí a Karcol neměl problém uklidit míč k levé tyči. Domácí Pičín měl poměrně dobrou obrannou hru, ale dopředu se prosadit nemohl. Deset minut před přestávkou navýšil vedení hostí Krejčí a do kabin se šlo za stavu 0:2. 

Rozhodlo se po poločase

Do druhé půle vstoupili Tochovice opět aktivně za což byli odměněni třetí brankou, to se bodlem prosadil Jiří Ivaník. Po rohovém kopu orazítkoval Krejčí hlavou břevno domácí svatyně. Domácí útoky většinou končili před vápnem a k výraznějšímu ohrožení se prakticky nedostávali. Na 4:0 zvyšoval aktivní Vácha, který svou lahůdkovou ranou z 25 m z pravé strany trefil přesně ke vzdálenější tyči. V 73 min na potupného bůra zvyšoval spolehlivě hrající Šámal, který si za svůj výkon branku jistě zasloužil. Do konce zápasu už další branka nepadla ikdyž hosté ke zvýšení skóre měli docela dost možností.



Ohlasy k zápasu



SK Tochovice B
Pavel Žáček (Tochovice - Vedoucí): Musím poděkovat všem hráčům za zodpovědný výkon, kterým jsme se prezentovali po celý zápas a konečně jsme se k venkovnímu zápasu sešli v konkurenceschopné sestavě a vítězství jsme si zasloužili. Ted nás čeká doma Narysov a doufejme že se na konci zápasu budeme stejně radovat jako po tomto zápase i když vím že nás nečeká nic jednoduchého.



Sestavy


TJ Sokol Pičín B
M. Koudela [-] - L. Troler [-] (64. M. Kuba [-] ) , J. Borovička [-] - J. Herák [-] (50. V. Koffi [-] ) , J. Rampa [-] , T. Hazucha [-] (46. P. Svojtka [-] ) , V. Blahovec [-] (68. J. Hejna [-] ) - P. Červenka [-] , F. Mastný [-] , T. Pecka [-] - J. Vitásek [-]

SK Tochovice B
A. Weisser [-] - T. Brychta [-] , J. Vítek [-] , G. Bucher [-] , P. Žáček [-] - M. Karcol [-] , J. Šámal [-] , L. Vácha [-] (68. T. Černohous [-] ) , T. Kubát [-] - Z. Kalous [-] (46. J. Ivaník [-] ) , Z. Krejčí [-] -

ŽK: 31. T. Hazucha , 39. P. Červenka .
Hráči zápasu: A. Weisser , L. Vácha , J. Ivaník .
Místo: Sokol Pičín. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kříž Jakub - BOROVIČKA Jiří (N), HEJNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.