Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice zakončila sezónu šesti góly


8

Poslední utkání sezóny odehrály Stěžery také doma. Soupeřem jim byla Roudnice.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuček otevřel skóre

S vysokým a tvrdým terénem se hostující mužstvo dlouho srovnávalo. Do vedení se tak dostali domácí, kteří po necelých deseti minutách využili špatného počínání hostů ve vlastním pokutovém území. Autorem branky se stal Jáchym Tuček. Ze strany Roudnice přicházelo mnoho nepřesností a ztrát, což jim dlouho bránilo zvrátit nepříznivý stav. Vyrovnání se však diváci hostů přece jenom dočkali, a to, když se po půl hodině hry střelou zpoza vápna prosadil Josef Černý. Necelých deset minut na to domácí navíc otočili stav utkání v jejich prospěch, když se po hezké přihrávce za obranu prosadil velice chytrým a hezkým zakončením Vítek Marek, který zaznamenal svojí čtrnáctou branku v sezóně. Neuplynuly ani dvě minuty a náskok se zdvojnásobil po přesném zakončení Vojtěcha Vladeky. Do poločasové pauzy tak šli domácí více pozitivně naladěni.

 

Opět čtvrté místo

Druhý poločas začali hosté lépe než ten první. Hned v úvodu přidali další branku, po zahrávaném volném přímém kopu a následně dorážce Štěpána Veselého. Pátá branka za soupeřova záda přišla po hodině hry, když Vojtěch Pospíšil předvedl skvělou individuální schopnost přes polovinu hřiště a následné zakončení. Hra poté až zbytečně přinesla vyhrocenější situace, které vlastně nic ani jednomu týmu nemohli nic přinést. V závěrečné desetiminutovce viděli diváci ještě dvě branky. První padla do roudnické branky po ztrátě míče a rychlém brejku. Poslední branku v utkání a v celé sezóně vstřelilo mužstvo hostů v úplném závěru, kdy sezónu střelecky zakončil Tomáš Hladík. Zápas tak skončil suverénním vítězstvím Roudnice, která skončila v tabulce na čtvrté pozici, stejně jako minulý rok. 

 

Report od Denise Koutníka

 Vítězně zakončit ročník chtělo naše „A“ mužstvo v sobotu, kdy se představilo na půdě Stěžer. S vysokým a tvrdým terénem se naše mužstvo dlouho srovnávalo. Do vedení šel tak náš soupeř, který po necelých deseti minutách využil naše počínání v pokutovém území. Z naší strany přicházelo mnoho nepřesností a ztrát, což nám dlouhou bránilo zvrátit pro nás nepříznivý stav. Vyrovnání se však naši diváci přece jenom dočkali, a to, když se po půl hodině hry střelou zpoza vápna prosadil Josef Černý. Necelých deset minut na to jsme otočili stav utkání v náš prospěch, když se po hezké přihrávce za obranu prosadil velice chytrým a hezkým zakončením Vítek Marek, který zaznamenal svojí čtrnáctou branku v sezóně. Neuplynuli ani dvě minuty a náš náskok se zdvojnásobil po přesném zakončení Vojtěcha Vladeky. Do poločasové pauzy jsme tak šli víc pozitivně naladěni.

Druhý poločas jsme začali lépe než první. Hned v úvodu jsme přidali další branku, po zahrávaném volném přímém kopu a následně dorážce Štěpána Veselého. Pátá branka za soupeřova záda přišla po hodině hry, když Vojtěch Pospíšil předvedl skvělou individuální schopnost přes polovinu hřiště a následné zakončení. Hra poté až zbytečně přinesla vyhrocenější situace, které vlastně nic ani jednomu týmu nemohli nic přinést. V závěrečné desetiminutovce viděli diváci ještě dvě branky. První padla do naší branky po ztrátě míče a rychlém brejku. Poslední branku v utkání a v celé sezóně vstřelilo naše mužstvo v úplném závěru, kdy sezónu střelecky zakončil Tomáš Hladík. Stejně jako předchozí rok jsme tak skončili v tabulce na čtvrtém místě, což pro nás může být zklamáním, vzhledem k ambicím našeho mužstva. Nicméně po ztrátách, které jsme během sezóny utrpěli čtvrté místo bereme. Děkujeme všem hráčům a realizačnímu týmu za svoji činnost v této sezóně a už se těšíme na naše další společné zážitky jak na hřišti, tak mimo něj.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
M. Tuček, sekretář: "Soupeř nám ukázal doufám cestu, jak pokračovat. Vyhrál naprosto zaslouženě, tenisovým výsledkem. Utkání se vyvíjelo krom naší úvodní branky zcela v režii Roudnice. Počet branek v naší síti je hrozivý. Konečné 9.místo v tabulce ale nemůžeme považovat za neúspěch."

TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "Klasický závěrečný zápas soutěže. Oběma týmům o nic nešlo a tak se hrálo utkání s mnoha šancemi na obou stranách. Postupně jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme se rozloučili se sezónou vysokým vítězstvím."



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
M. Babák [-] - J. Gabriel [-] (76. J. Vácha [-] ) , P. Halberštát [-] , R. Štěpánek [-] , D. Havlíček [-] , T. Paulů [-] (58. P. Patoraj [-] ) , J. Tuček [-] , T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , J. Formánek [-] , L. Brom [-]

TJ Sokol Roudnice
D. Klapka [-] - V. Vladeka [-] (87. M. Hopko [-] ) , Š. Veselý [-] , V. Pospíšil [-] , J. Šalda [-] (72. T. Hladík [-] ) , M. Vítek [-] , J. Tomeš [-] (81. L. Sciskala [-] ) , J. Černý [-] , P. Houser [-] , M. Novotný [-] , T. Sýkora [-] (81. M. Zima [-] )

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - VÍTEK Pavel, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Petr Růžička
Tip experta: výhra hostů

Roudnice je ve formě v posledních zápasech, takže by měla na půdě Stěžer uhrát rovněž tři body.

Tip: výhra domácích