M. Kosař 25. (p.)
M. Zbořil 31.
A. Bláha 45.
3:4p.
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 14:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Skalice vítězí v dramatickém utkání s Lokomotivou


Branky


25. M. Kosař (p.) , 31. M. Zbořil , 45. A. Bláha - 47. P. Rompotl (p.) , 48. P. Rompotl , 51. R. Pípek
8

Druhý postupující do krajského přeboru, Česká Skalice, sehrála zápas proti domácí Lokomotivě v sobotní odpoledne.

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start hradecké Lokomotivy

V podzimním utkání hosté porazili Lokomotivu na svém hřišti brankami Hanela, Pípka, Šrajbra a Diviše 2x vysoko 5:0. K postupu stačilo hostům neprohrát, neboť i prohra zajišťovala postup, pokud by Bělohrad porazil Železnici. V případě výhry Železnice a porážce Skalice by se postup nekonal. Do utkání na vzorně připraveném hřišti vstoupili hosté lépe, dobře kombinovali a již ve 4. minutě se do šance dostal Sedláček, jenže na střílený centr nedosáhl. Skalice promarnila hned několik příležitostí. Naopak na druhé straně, ve 24. minutě přízemní centr z levé strany trefil Novotného do ruky a domácí dostali výhodu v podobě pokutového kopu. Ten s přehledem proměnili a šli do vedení. V minutě 31. dávají domácí druhý gól. Autorem se stal Matyáš Zbořil. Hostující fanoušci byli bez dechu, když ve 45. minutě přidal třetí branku domácí Adam Bláha. Do kabin se tak šlo s velmi překvapivým výsledkem.

 

Ukázkový obrat

Do půle druhé vystřídal Chráska Sedláčka, jeho důrazné sólo ve 46. minutěaž do vápna zastavili domácí faulem a penaltu kopali hosté. Patrik Rompotl ji v minutě 47. proměnil a snížil na 3:1. Již o minutu později si po rohu naskočil na míč opět Rompotl a hlavou snížil na rozdíl jediné branky. Poté přišla další standardka, nejvýše vyskočil Roman Pípek a bylo srovnáno na 3:3. A to běžela teprve 51.minuta. Nástup do druhé půle jako hrom. Zbytek utkání už byl v hostující režii, domácí si vytvořili pouze dvě příležitosti, které vyřešil Honza Šťastný. Naopak hosté měli několik šancí utkání rozhodnout (Hanel, Hánl, Diviš, Resler), protože však střelecky neuspěli, skončilo utkání remízou.

 

Nejnapínavější penalty na závěr

A šlo se na penalty. Začínali domácí, svou penaltu proměnili, na 1:1 srovnal Rompotl. Druhá série a domácí vedou 2:1, na 2:2 srovnal Chmelík. Ve třetí sérii Šťastný  chytá a Resler trefuje břevno, stále 2:2. Domácí další dva pokutové kopy proměnili, hosté rovněž (Hanel a Diviš). Poté přichází K.O. systém. Domácí proměňují čtyři penalty, hráči hostů také. Přichází 10.série a domácí střelec trefuje pouze pravou tyč Šťastného branky, hostů desátou penaltu si bere na triko Venda Novotný (brankář Šťastný ustoupil) a bezpečně ji proměňuje. Hosté tak získávají druhý bod a postupují do krajského přeboru královéhradeckého kraje.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Ve druhém hosté. Gratulujeme hostům k postupu. Pochvalu zaslouží rozhodčí za perfektní výkon"

TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: "Utrápené vítězství až v dramatickém penaltovém rozstřelu, ale přesto postup...."



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - A. Hůlka [-] , O. Netolický [-] , O. Franc [-] (72. D. Bouška [-] ) , K. Postřimovský [-] - F. Korenčík [-] (60. O. Matoušek [-] ) , M. Šmied [-] , M. Kosař [-] , A. Bláha [-] , M. Zbořil [-] - L. Jurnečka [-] (82. D. Vrbata [-] ) -

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Tipelt [-] (70. O. Resler [-] ) , V. Novotný [-] , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , P. Rompotl [-] , P. Sedláček [-] (46. O. Chráska [-] ) , V. Výborný [-] (76. J. Hánl [-] )

ŽK: 46. F. Korenčík - 34. M. Tipelt , 93. T. Pácalt .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - ŽEROVNICKÝ David, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Petr Růžička
Tip experta: výhra hostů

Hosté si jdou pro tři body a budou atakovat první příčku, pokud Bělohrad prohraje s Železnicí.

Tip: výhra hostů