M. Vítek 75. (p.)
M. Vítek 92.
3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice urvala dva body v dramatickém utkání s Lokomotivou


Branky


75. M. Vítek (p.) , 92. M. Vítek - 65. J. Havlíček , 89. P. Vávro
5

Poslední zápas na domácí půdě odehrála Roudnice v neděli odpoledne proti hradecké Lokomotivě. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

První půle byla ze strany domácích velice ospalá. Většina herního času se strávila okolo středu hřiště a příliš mnoho brankových příležitostí si ani jedno mužstvo nevypracovalo. Když už se jednomu z týmů podařilo dostat do pokutového území soupeře, tak k brankové radosti scházela větší dravost a přesnost.

 

 

Poslední minuta jako stěžejní událost zápasu

Druhý poločas byl z obou stran více aktivní. Větší brankové příležitosti si vypracovalo domácí mužstvo. Nicméně domácí hned dvě šance jít do vedení odmítli a místo toho nechali skórovat soupeře, po jednoduchém nakopnutí za obranu. Autorem branky se stal Jan Havlíček. Vedení hostů ale netrvalo dlouho. Po následných pěti minutách domácí vyrovnali na 1:1 po proměněném pokutovém kopu v podání Marka Vítka.  Drama a zajímavé situace přišly až v závěrečné minutě a nastavení. Nejprve šli do opětovného vedení hosté, kteří se dokázali prosadit hezkou a přesnou střelou k tyči Petera Vávry.  Když už to vypadalo že všechny body si odvezou hosté, tak se domácím podařilo jít do samostatného úniku, který hasil soupeř na hranici pokutového území, a to za cenu i následného vyloučení. Vyloučen byl právě autor předchozí branky Peter Vávro. K poslední standardce se postavil opět Marek Vítek a přesnou střelou na brankářovu stranu opět srovnal stav utkání na konečných 2:2. 

 

Klapka vychytal vítězství

V penaltové loterii bylo šťastnější domácí mužstvo. Bod navíc získali hlavně zásluhou Davida Klapky, který pochytal tři penalty hostujícího týmu. 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "Utkání které z naší strany určitě nepatřilo k těm zdařilým. Vyrovnaná první půle. Ve druhé jsme byli lepším týmem, ale po chybách jsme 2x inkasovali. Nakonec se nám podařilo v samém závěru vyrovnat a při penaltách jsme měli pevnější nervy."

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Vyrovnaná první půle utkání, kdy byli šance na obou stranách. V mezihře jsme byli lepším týmem. Druhý poločas jsme sahali po vítězství, ale smolný gól a kontroverzní penalta rozhodli, že jsme utkání nedovedli do vítězného konce. Výkon týmu však musíme hodnotit pozitivně, i přes spoustu zranění se všichni vydali na maximum."



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
D. Klapka [-] - M. Novotný [-] (82. J. Šalda [-] ) , V. Vladeka [-] (61. M. Vítek [-] ) , Š. Veselý [-] , T. Sýkora [-] , D. Dostál [-] (36. T. Hladík [-] ) , V. Pospíšil [-] , J. Tomeš [-] (61. L. Koutník [-] ) , J. Černý [-] , P. Houser [-] , M. Cuberka [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - A. Hůlka [-] , O. Netolický [-] , K. Postřimovský [-] - M. Kosař [-] , A. Bláha [-] , M. Zbořil [-] , P. Vávro [-] - J. Havlíček [-] , L. Jurnečka [-] (82. D. Vrbata [-] ) , D. Bouška [-]

ŽK: 46. Š. Veselý - 23. P. Vávro , 76. L. Jurnečka . ČK: 90. P. Vávro .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: URBAN Vladimír - FILIP Miroslav, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Filip Mrštík
Tip experta: výhra domácích

Znovu specifické prostředí Roudnice dopomůže domácím k výhře

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích