5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebešské béčko nasázelo pět gólů Roudnici


Branky


6. M. Krykorka , 26. V. Schober , 42. P. Fridrich , 46. V. Schober , 58. M. Cuberka (vl.) - 72. L. Koutník
5

V Hradci Králové se sehrálo utkání mezi domácí rezervou Třebše a Roudnicí. 

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudnici chyběla přesnost

Již od začátku utkání působili hosté jako opaření a zaostávali ve všech aspektech hry. Domácí byli více dominantní, více se potkávali s míčem a vytvářeli si více šancí. Většinu ze svých šancí se jim povedlo proměnit, a tak první branka přišla již v 6. minutě. Ve velkém vápně se skvěle otočil a vypálil Michal Krykorka. Další gól přišel o dvacet minut později, když z levé strany před brankářem Hopkem střílel Václav Schober. Mezitím se hostům stále nedařili základní fotbalové dovednosti. Proto také ve 42. minutě přišla další branka do sítě Miroslava Hopka. Autorem se stal Pavel Fridrich, který krásně utekl po křídle a střelu po zemi vyslal ke vzdálenější tyči. Do šaten se tak šlo s úsměvem na tváři ze strany domácích. 

 

Vlastní gól dokončil zápas

Druhý poločas začal pro Roudnici opět hrůzostrašně. Hned minutu po začátku poločasu se prosadil opět Václav Schober, který se blýsknul krásnou individuální sprinterskou akcí, která skončila kličkou a střelou za záda brankáře. Smůla se na hosty lepila i nadále, když v 58. minutě Miloš Cuberka prohrál osobní souboj s domácím útočníkem a nasměroval míč do vlastní branky. Cenu útěchy zařídil alespoň v 72. minutě Lukáš Koutník, který zařídil snížení přesně mířenou hlavičkou. Konec zápasu ještě několikrát pokryl hostující brankář Hopko, bez kterého by Třebeš ještě mohla přidat několik branek. Po neúspěchu Roudnice si tak Třebeš připisuje důležité tři body a díky tomu i setrvání v soutěži. 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Lukáš Michal, trenér: "Dnes jsme podali jeden z nejlepších výkonů jara. K bojovnosti se přidala i fotbalovost a solidní 50% proměňování gólových šancí. Teď jen na dnešní výkon a nasazení navázat i ve zbývajících utkáních."

TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "Z naší strany naopak asi nejhorší výkon jara. Všude jsme byli pozdě a domácím jsme k jejich zaslouženému vítězství dost napomohli."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
D. Hofman [-] - M. Farkaš [-] , M. Krykorka [-] (63. R. Lorenc [-] ) , V. Schober [-] (63. L. Hronovský [-] ) , P. Fridrich [-] , M. Eliáš [-] (63. J. Pospíchal [-] ) , L. Rederer [-] , V. Špitalský [-] , T. Hendrich [-] (67. J. Jursík [-] ) , T. Havrda [-] , T. Téra [-] (71. T. Zaal [-] )

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - L. Sciskala [-] (58. J. Tomeš [-] ) , Š. Veselý [-] , D. Dostál [-] , M. Cuberka [-] , V. Pospíšil [-] , M. Vítek [-] , J. Černý [-] (80. D. Klapka [-] ) , M. Zima [-] (58. L. Koutník [-] ) , T. Hladík [-] (80. P. Houser [-] ) , M. Novotný [-]

ŽK: 32. M. Krykorka , 82. J. Jursík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Franěk Jakub - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra hostů

Věřím ve výhru a prodloužení vítězné série.

Tip: výhra hostů