3:4p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice uskutečnily famózní obrat a berou dva body z Nového Hradce


Branky


5

Tři body ale také tři místa v tabulce dělí od sebe Kunčice a Nový Hradec Králové. Tyto dva celky změřily síly na půdě hradeckého klubu v sobotu dopoledne. 

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu nastínil náladu v šatnách

První poločas byl herně víceméně vyrovnaný, držení míče na tom bylo stejně. Žádné velké gólové šance nebyly vidět ani na jedné straně, zejména díky kvalitním obranám. Vše se ale zlomilo před koncem poločasu, kdy dvakrát za sebou udeřili domácí. Ve 39. minutě sám utekl na brankáře Tomáš Matějka a svoji šanci nezahodil. Po třech minutách na něj navázal František Linder, který uklidil míč do sítě poté, co míč do vápna doletěl po autovém vhazování. Poločas tak skončil lépe pro hosty, kteří skvěle zvládli závěr poločasu. 

 

Famózní obrat

Druhý poločas začal tím nejhorším možným způsobem pro hosty. Hned dvě minuty od začátku půle dostali třetí branku. Brankář Sedláček si doběhl pro míč, rychlejší byl ale Tomáš Matějka, který ho ukopl do strany a rychle z úhlu vyslal míč do prázdné brány. Drsný stav pro Kunčice, které věděly, že s tím musí něco dělat. Proto také o pár minut později snížil Tomáš Česák, který byl sice okupován jedním z domácích obránců, ale i tak se dostal k zakončení a snížil. O dvě minuty si došel pro faul právě Tomáš Česák. Následný trestný kop náramně proměnil Petr Koza. Kunčice tak bleskurychle snížily. Nový Hradec byl paralyzován, protože v 70. minutě přišlo vyrovnání. Po pravé straně utekl Jan Novák a skvělou petardou vymetl branku soupeře. Bylo tak rázem srovnáno. I přes několik šancí do konce zápasu se nepodařilo nikomu dát rozhodující branku, a tak se šlo na pokutové kopy.

 

 

Tři neproměněné penalty

V penaltách byly šťastnější Kunčice, protože Nový Hradec neproměnil hned tři penalty. Vítězstvím 3:2 na penalty si tak Kunčice připsaly dva body, a hlavně skvělý obrat.

 

 


Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Dnes se hrálo utkání, které hlavně diváka muselo bavit. Oba týmy zvolili útočné pojetí, čemuž odpovídá množství vstřelených branek. Samozřejmě ztráta bodů po tříbrankovém vedení mrzí. Zbytečně natahujme sérii utkání, kde bychom měli bodovat za tři body, což se odráží v postavení v tabulce. Pevně věřím, že v závěrečných třech kolech se rozloučíme se soutěží opačnou sérií."

SK Bystřian Kunčice
Z. Šulc, sportovní ředitel: "Z Nového Hradce jsme body přivezli po několika letech půstu, kluci zaslouží pochvalu za druhý poločas když dokázali dohnat třígólové manko. Penalty jsme tentokrát zvládli lépe než před týdnem a se ziskem dvou bodů jsme spokojeni."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Šmíd [-] , T. Matějka [-] (62. P. Novák [-] ) , A. Karmin [-] , M. Černý [-] (77. F. Mrštík [-] ) , J. Vydarený [-] (87. D. Hozák [-] ) , J. Karel [-] (77. L. Kruml [-] ) , F. Linder [-] , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-] , M. Bouška [-]

SK Bystřian Kunčice
M. Gall [-] - M. Slivka [-] , R. Feko [-] (46. D. Šolc [-] ) , J. Novák [-] , D. Novák [-] , M. Včelák [-] , T. Česák [-] , M. Šulc [-] (77. G. Bendig [-] ) , P. Koza [-] (89. J. Charvát [-] ) , T. Zákravský [-] , M. Gazdík [-]

ŽK: 57. M. Bouška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Průcha Petr - MIŠKÁŘ Karel, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra domácích

V atypický herní čas, na který je Nový Hradec zvyklí bude pro ně výhodou a získají tři body. Očekávám hodně karet (jak na hřišti tak mimo něj).

Tip: výhra domácích