Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery přehrály Lokomotivu


5

Lokomotiva musí dál bojovat o udržení se v soutěži, a proto dnes na domácí půdě vyzvala Stěžery. 

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gabriel otočil

Zápas začal vskutku aktivně. Od prvních minut bylo možné vidět nálety na branku na obou stranách. V 11. minutě hry se naskytla pěkná souhra mezi hostujícími hráči Patoraje s Halberštátem, po dvou tečích však musel zakročit brankář Menšl, který míč pokryl. Na druhé straně přišla v 18. minutě střela z třiceti metrů od Lukáše Jurnečky, která se přesně zatočila do levého horního rohu. Po tomto skvělém gólu se domácí dostali do vedení. Toto vedení však netrvalo dlouho. O tři minuty později přišla první velká šance hostů, kterou dokázal využít Jiří Gabriel a doklepl míč od brány. To velmi namotivovalo Stěžery a se šancemi se roztrhl pytel. Vše ale likvidoval úspěšně brankář Menšl. Na druhé straně se také jeden z útočníků dostal do vápna, stihl ho ale ještě zastavit Filip Hušek. O pár minut později opět zahrozili domácí, nicméně tutovou šanci neproměnili. Tyto šance mohly Lokomotivu hodně mrzet, protože ve 44. minutě přišla chyba Menšla, který nepokryl vysoko letící míč a do brány míč dopravil opět Jiří Gabriel.

 

Potvrzení vítězství

Druhá půle byla zpočátku bez akce, nicméně branky přišly později také. V 58. minutě se ke střele probral David Havlíček, Menšl ale vystihl jeho střelu. O chvilku později přišel faul a žlutá karta pro Martina Šmieda. Dále následoval rohový kop, z kterého se prosadil Jan Samšeňák a zvýšil vedení. V 75. minutě dostal Halberštát přihrávku za obranu a uklidil míč k tyči. Na něho navázal Peter Patoraj, který dostal luxusně předloženou přihrávku do Romana Štěpánka a zvýšil na konečných 5:1. Stěžery tak zastavily Lokomotivu na její trati a berou tři body.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Výsledek hovoří za vše. Převládá velké zklamaní."




Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Menšl [-] - O. Netolický [-] , J. Jelínek [-] , O. Franc [-] , A. Hůlka [-] - A. Bláha [-] (62. J. Havlíček [-] ) , P. Vávro [-] , F. Korenčík [-] , M. Zbořil [-] - M. Šmied [-] , L. Jurnečka [-] (72. C. Gemuh [-] )

TJ Sokol Stěžery
M. Babák [-] - J. Vácha [-] (46. T. Paulů [-] ) , R. Štěpánek [-] , J. Gabriel [-] (79. Š. Sehnoutek [-] ) , P. Patoraj [-] , J. Tuček [-] , D. Havlíček [-] , P. Halberštát [-] , J. Formánek [-] , J. Samšeňák [-] , F. Hušek [-]

ŽK: 54. M. Šmied .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BARCUCH Lukáš - OUŘEDNÍK Pavel, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra hostů

Lokomotiva se v posledních utkáních hodně trápí. Stěžery toho využijí, získají tři body a posunou so do první poloviny tabulky.

Tip: výhra hostů