2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecké derby ovládla Lokomotiva


Branky


8

Hradecké derby mezi domácí Lokomotivou a Třebší se odehrálo za velmi pěkného počasí. Oba celky se nacházejí na spodních příčkách tabulky, a tak derby bylo o to výraznější, protože touha po třech bodech byla z obou stran silná.

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příliš nezáživná první půle

První půle začala oťukáváním, hraním od brány k bráně, žádné velké šance na ohrožení branky ale k vidění nebyly. Takže bezbrankový vyrovnaný první poločas byl spravedlivý pro oba týmy. 

 

 

Brankář v poli vstřelil snížení

Po poločase jsme mohli evidovat mnohem více střeleckých pokusů než v předešle pětačtyřiceti minutovce. První branka zápasu přišla v 59. minutě, kdy skóre otevřel domácí Jonáš Jelínek. Tento hráč byl v druhé půli víceméně tažnou silou Lokomotivy. Navíc v obraně perfektně dominoval Aleš Hůlka. Po chvíli na něj navázal střelec Lukáš Jurnečka, který zvýšil vedení na pohodlný stav 2:0. Třebši se nedařilo proměnit koncovku, a tak se již myslelo, že zápas skončí tímto výsledkem. Proti však byl brankář v poli Daniel Hofman, který v 90. minutě vstřelil snížení na konečných 2:1. Hradecké derby tak dopadlo tříbodově pro domácí mančaft.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Vyrovnané a bojovné utkání. Každý tým měl mnoho šancí na vstřelení gólů. Naším motorem týmu byl Jonáš Jelínek,který vstřelil první branku utkání. Klobouk dolů před nestárnoucím Alešem Hůlkou, který dirigoval obranu. Pochvalu zaslouží celé mužstvo za velkou bojovnost a chuť zvítězit. Získali jsme velice důležité tři body."

TJ Sokol Třebeš B
Michal Lukáš, trenér: "Bohužel náš dnešní výkon byl strašidelný - ne pro soupeře, ale pro nás. Nenavázali jsme především na bojovnost z minulých dvou utkání. Domácí chtěli rozhodně více a k bodům jim gratuluji. U nás snesl tvrdší měřítko pouze Heřman a to nestačilo. Snad příště."



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Menšl [-] - O. Netolický [-] , J. Jelínek [-] , O. Franc [-] (75. C. Gemuh [-] ) , A. Hůlka [-] - M. Kosař [-] , P. Vávro [-] , F. Korenčík [-] , M. Šmied [-] - L. Jurnečka [-] (88. D. Bouška [-] ) , J. Havlíček [-]

TJ Sokol Třebeš B
T. Zaal [-] - M. Farkaš [-] (74. M. Bartoš [-] ) , J. Neugebauer [-] , J. Rychtár [-] (65. D. Hofman [-] ) , M. Cílek [-] (65. L. Rederer [-] ) , M. Heřman [-] , M. Eliáš [-] , V. Špitalský [-] , T. Hendrich [-] (79. J. Kurečka [-] ) , T. Havrda [-] , T. Téra [-] (46. J. Pospíchal [-] )

ŽK: 58. F. Korenčík , 72. O. Franc , 80. P. Vávro , 93. M. Šmied - 34. V. Špitalský , 58. M. Farkaš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Beránek David - ŽEROVNICKÝ David, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Martin Fišer
Tip experta: výhra hostů

Hradecké derby, které bude úspěšnější pro Třebeš, která využívá poslední zápasy i posily z áčka.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů