0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice opět boduje a drží si první příčku


Branky


7

Na třebechovické půdě jsme tuto sobotu mohli být svědky skvělého zápasu mezi domácími Třebechovicemi a lídrem soutěže z České Skalice. Skalice si přijela pro tři body, aby si potvrdila své první místo v tabulce. Třebechovice po sérii neúspěšných zápasů chtěly tři body taktéž. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávání první půle

První poločas byli více na míči hosté, brankových příležitostí si rovnou několik vytvořili, jejich proměnění se však nekonalo. Pouze tvrdá střela Stanislava Hanela zazvonila na břevno domácí branky. Domácí zaměstnali hostujícího brankáře Šťastného pouze dvěma střelami. Hostům chyběl lepší pohyb a důraz před brankou soupeře. Na druhé straně platilo to samé. Díky těmto skutečnostem skončila první půle nerozhodně 0:0.

 

Diviš rozhodl

Začátek druhé půle se odehrával spíše ve středu hřiště. V 62. minutě Václav Novotný rychle vhozeným autem našel Stanislava Hanela, jeho přetažený centr našel Martina Diviše a ten se v těžké pozici nemýlil a otevřel skóre utkání. Nicméně tento gól nastartoval motory domácích, kteří sešlápli pedál akcelerátoru a začali nebezpečně hrozit v pokutovém území hostů. Vše ale vyřešila obrana či zásah brankáře Jana Šťastného. Už to tak zákonitě bývá, že když se nemůže prosadit jeden tým, prosadí se mezitím soupeř. Zde tomu nebylo jinak a v 79. minutě se před malým vápnem dostal k míči opět Martin Diviš a s jistotou poslal míč do sítě. Gólu předcházela řada zahozených šancí, které mohly zápas udělat mnohem jistější pro hostující celek. Tak či tak, hosté si dokázali výsledek pohlídat a dotáhnout ho do vítězného konce. Domácí jsou již několikátý zápas bez bodů, zato Skalice má díky této výhře bod náskok před Bělohradem.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Proti prvnímu týmu tabulky jsme hráli zodpovědně od půlky a tato hra se nám v prvním poločase dařila. Takže 0:0. Druhá půle, naše chyba na začátku, ovšem zachránili jsme tuto situaci. Naše dobré přihrávky a kombinace zápas vyrovnaly. V poslední dvacetiminutovce některým hráčům začali docházet síly a soupeř toho využil. Dva balony přes velké vápno a 2:0. Zkorigovat výsledek se nám již nepodařilo. Jinak díky za pěkný fotbal, dnes to mělo úroveň."

TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "Získat tři body se nám sice podařilo, ale výkon nebyl úplně dle představ. V dalších zápasech máme co zlepšovat."



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Hladílek [-] (46. F. Petera [-] ) , D. Petřík [-] , F. Nentvich [-] , M. Šedina [-] , Z. Sehnal [-] , M. Věříš [-] , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Krejcar [-] , V. Kotal [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Tipelt [-] (88. L. Provazník [-] ) , V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (63. P. Sedláček [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (58. K. Čáp [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-]

ŽK: 89. V. Kotal .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŽÁK Pavel, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

Česká Skalice se ani na velkém třebechovickém hřišti nenechá zaskočit a potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů