4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva podlehla Novému Městu


Branky


3. J. Hable , 48. I. Lelek , 58. E. Berger , 85. E. Berger - 53. M. Šmied
7

Nové Město nad Metují se střetlo s královéhradeckou Lokomotivou. Opět souboj v nižších končinách tabulky. Očekával se velmi pestrý fotbal, protože oba týmy nutně potřebují tři body.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Úvod byl opravdu pestrý. již ve třetí minutě jsme mohli vidět branku v podání Jana Hableho. Domácí kopali rohový kop, který jeden z útočníků trefil hlavou přímo do brankáře, který ještě stíhal vyrážet, nicméně proti dorážce Hableho byl bezmocný. Poté se hrál zajímavý fotbal od jedné bráně k druhé. První poločas byl také ve znamení několika ostřejších faulů. Jiný gól ale nepřinesl, a tak si oba týmy šly odpočinout do šaten za vedení domácích o jednu branku.

 

Berger stvrdil vítězství

Druhý poločas nabídl velice rychlou branku. Opět se jednalo o třetí minutu, tentokrát ale z druhého poločasu. Ivo Lelek se perfektní nechytatelnou střelou trefil z asi 30 metrů. Kontaktní gól přišel o pár minut později. Útočník hostů se dostal sám před brankáře, toho však neprostřelil. Po odrazu se ale k míči dostal Michal Šmied a prázdnou branku trefil.  Domácí ale nepanikařili a opět jim stačilo pár minut na získání opětovného vedení. Erik Berger využil vysoko postaveného brankáře a velmi vysokým obloučkem přehodil gólmana i obranu a završil tak třetí gól. Tentýž střelec přidal stvrzující čtvrtou branku pět minut před koncem základní hrací doby. Nejprve se jeden z hostujících obránců smekl, míč se dostal do pokutového území a tam ho Berger propálil do sítě. Nové Město si tak uspokojivým výkonem došlo pro velmi důležité tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Jaroslav Macháček, sekretář: "Ve velmi důležitém utkání jsme chtěli naplno bodovat, což se nám podařilo."

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Bohužel výsledek hovoří za vše. Ještě se musíme pokusit udělat nějaké body a zabojovat o záchranu v soutěži."



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - J. Novák [-] (65. M. Novotný [-] ) , D. Hůlek [-] (46. E. Berger [-] ) , D. Zítko [-] (83. D. Franc [-] ) , A. Lelek [-] , Z. Lanta [-] , Š. Šafránek [-] , V. Jelen [-] , I. Lelek [-] , J. Hable [-] , P. Srubjan [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - F. Korenčík [-] , O. Netolický [-] , K. Postřimovský [-] , M. Šmied [-] - D. Bouška [-] (51. C. Gemuh [-] ) , M. Kosař [-] , P. Vávro [-] , J. Havlíček [-] - M. Zbořil [-] , L. Jurnečka [-]

ŽK: 53. P. Vávro , 72. F. Korenčík , 90. O. Netolický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŠILING Karel, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

Posílený tým hradecké Lokomotivy musí bodovat aby měl šanci na záchranu. Z Nového Města odvezou 3 body.

Tip: výhra domácích