Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec potrápil Skalici


Branky


8

Velmi zajímavé utkání se odehrálo v České Skalice. Tam přijel hradecký klub Nový Hradec Králové, který domácím hodně zavařil. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

120 vteřin a bylo vedení bylo na světě

Vstup do zápasu lídrovi soutěže moc nevyšel. Nový Hradec šel do vedení již ve druhé minutě, prosadil se Tomáš Matějka. Poté se ale hra domácích zpřesnila, získávali více převahu na míči, začali se tlačit před branku hostů a vytvářet si brankové příležitosti. V 16. minutě sklepl Chráska míč do běhu Reslerovi, ten si jej postrčil a přesným centrem našel na zadní tyči Výborného. Jeho hlavička znamenala vyrovnání na 1:1. I přes několik dalších šancí Skalice branku vsítit nedokázala, stejně tak na druhé straně, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Drama do konce

Druhou půli zahájili domácí náporem a v 50. minutě se trefil Stanislav Hanel. Další šance přicházely, ale domácím se nedařilo prosadit. A tak udeřil soupeř. Přesná dělovka z 25 metrů skončila v pravé šibenici Šťastného branky. Takto perfektně se trefil Adam Karmín. Po této brance tlak na branku hostů sílil, avšak bez gólového efektu. V 85. minutě opět udeřili hosté, prosadil se Tomáš Mihulka. Domácí ale nesložili zbraně a po skrumáži v 88. minutě vyrovnal na konečných 3:3 Matěj Tipelt.

 

Těsné penalty

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím fotbalistům, vyhráli 4:3 a připsali si důležitý druhý bod. 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: "Hosté nás školili z produktivity, zatím co my jsme svoje šance pramenící z tlaku zejména ve druhém poločase nevyužili. V penaltové loterii jsme tentokrát byli úspěšnější. Diváci v ne zrovna příjemném fotbalovém počasí viděli šest branek (jednu hostí která by mohla aspirovat na branku roku), tak mohli být alespoň částečně spokojeni."

FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "První poločas jsme přizpůsobili taktiku, abychom eliminovali rychlé kontry domácích. Až na jednu situaci jsme tento úkol splnili, ale držení míče vypadalo, jako v zápase Sparta-Slavia. Taktika do druhého poločasu zněla zvýšit aktivitu na útočné polovině, což vyústilo ve dvě branky, ale také v nespočet brejkových situací domácích. Věřím, že Skalice dotáhne ročník k postupu do KRAJSKÉHO PŘEBORU, svým pojetím hry tam patří. Pochvalu zaslouží i rozhodčí, kteří svým výkonem přispěli ke klidnému průběhu zápasu."



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (64. K. Čáp [-] ) , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (55. M. Tipelt [-] ) , M. Diviš [-] , J. Chmelík [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] (82. M. Šrajbr [-] ) , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-] (64. P. Sedláček [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - T. Matějka [-] , P. Novák [-] (80. T. Mihulka [-] ) , J. Kolínek [-] (50. D. Hozák [-] ) , A. Karmin [-] , M. Šmíd [-] , B. Andrýs [-] (50. F. Mrštík [-] ) , F. Linder [-] , J. Bičiště [-] , J. Ležík [-] , L. Kruml [-]

ŽK: 81. V. Novotný - 69. A. Karmin , 90. J. Sedláček , 92. T. Matějka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kudláček Milan - HORSKÝ Leonard, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Jan Bláha
Tip experta: výhra domácích

Lídr bude mít silného soupeře, ale tři body si připíše.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích